juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De beste Nederlandse tennisspeelster Kiki noemt het

Londen, 16 juni (voormalig Wereld Nr. 4) en WikiLeaks’ hoogste speler in de WTA-geschiedenis Kiki Bertens zeiden dat woensdag haar laatste wedstrijdtennisseizoen dit jaar zal zijn.

In een Instagram-bericht zei Kiki dat de combinatie van de Govt-19-uitbarsting van vorig jaar en chronische Achilles-blessure haar dwong een vroegtijdig einde te maken aan haar competitieve carrière.

“Voor mij, als Govit niet komt, kan ik nog twee tot drie jaar doorgaan, ik weet niets. Maar als je in de stemming bent om iets te doen, is het gemakkelijk voor mij, ik kan doorgaan en doorgaan , maakt niet uit hoe lang het duurt,” zei Kiki.

Kiki dacht er niet aan om met pensioen te gaan toen het seizoen begon, aangezien ze vorig jaar de grootste titel uit haar carrière had gewonnen – de Madrid Open.

Hij begon een positieve noot in 2020 door mee te doen aan de kwartfinales in Brisbane en de pre-kwartfinales op de Australian Open.

“Maar toen kwam Kovit en veranderde alles. Onbekend, het was moeilijk om elke dag naar buiten te gaan en te trainen”, zei hij.

–IANS

akm / qma

READ  Nederlandse sciencefictionfilm 'Captain Nova' verschijnt in april 2022 op Netflix