mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands Consulaat-Generaal lanceert paspoortvernieuwing en andere diplomatieke diensten in juli

Wanneer Nederland Zet een ambassade op Atlanta In 2019 maakte de regering duidelijk dat haar Raisin D en prioriteit bredere economische uitwisselingen zouden zijn Zuidoost Oppervlakte.

Diplomatieke diensten – die achter de schermen werken voor de verwerking van paspoorten, visa en andere documenten en kennisgevingen – worden niet verleend.

Maar de stemgevende Nederlandse gemeenschap heeft genoeg lawaai gemaakt om het te veranderen wanneer het vanaf 1 juli in het nieuwe kantoor van de ambassade staat Mid Town Biedt dergelijke diensten en documentverzameling alleen aan op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur

Lees een bericht op de middenpagina van het Nederlandse consulaat dat “het lange wachten bijna voorbij is”, gedeeld door de ambassade Art van der Worst Een persoonlijke noot werd toegevoegd: “Ik geloof dat het wachten de moeite waard is.”

Dhr. Van der Worst is de afgelopen weken druk bezig geweest met het openen van de nieuwe zakenambassade in Atlanta, waarmee de laatste hand wordt gelegd aan het eerste vaste kantoor. Hij zei Wereldwijd Atlanta In het verleden maakten zijn kameraden duidelijk hoe het uitgeven van paspoortvernieuwingen in Atlanta hen tijd en kopzorgen zou besparen. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken kondigde in december a Uitgebreide uitbreiding van het ambassadenetwerk, inclusief plannen om dit jaar ambassadediensten in Atlanta te lanceren.

De Nederlandse Ambassade in Miami – voorheen Georgië – behandelt MVV-aanvragen of visa voor lang verblijf in Nederland met de Ambassade in Washington.

Ontmoet online op de Atlanta Embassy Hier.

Klik voor vragen Hier, E-mail verzenden Naar [email protected] Of bel (+1) 404-879-6760.

READ  De kuddegrootte van Australië in de schijnwerpers terwijl landen stappen zetten om de methaanemissies te verminderen