december 3, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell zegt dat voormalig WWE-executive een mond en humeur had

WWE heeft de laatste tijd nogal wat veranderingen ondergaan met de pensionering van Vince McMahon en Paul “Triple H” Levesque die in de rol van Creative Content Officer stapte. De richting van WWE’s televisieprogramma’s lijkt sindsdien te zijn veranderd – met fans die prezen wat ze tot nu toe hebben gezien – en ook een verbeterde sfeer backstage onder het personeel als gevolg. Tijdens een recente Interview met SportsKeeda Worstelenheeft Dutch Mantell onthuld dat hij had gehoord dat “het moreel van de schrijvers in WWE nu veel hoger is”, wat aantoont dat alle veranderingen die achter de schermen zijn aangebracht, werken.

“Ik denk omdat ze niet elke 10 minuten door Vince worden uitgescholden,” legde Mantell uit. “Ik denk dat Triple H hen aanmoedigt en gemakkelijk is om mee te praten. Maar kijk – Vince, je weet niet in wat voor bui hij zal zijn. Hij zal je er niet over slaan. Maar hij had zo’n mond ; hij had zo’n humeur.”

Mantell werkte vele jaren voor de voormalige WWE-voorzitter in twee verschillende perioden, waardoor hij uit de eerste hand wist hoe het is om in zo’n hoedanigheid met McMahon te werken. Hij gaf echter toe: “Ik ben er nooit aan de ontvangende kant van geweest. Maar ik heb een paar jongens gezien, en het is niet leuk om naar te kijken”, wat aantoont hoe ernstig McMahons woede soms tijdens de shows kan zijn, of het nu gaat om schrijvers of talent.

Als je citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan SportsKeeda Wrestling met ah/t aan Wrestling Inc. voor de transcriptie.

READ  Nederlandse toezichthouder steunt vrachtvervoerders die terug willen keren in Venlo