juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell zegt dat de 42-jarige WWE-ster de volgende tegenstander van Roman Reigns moet zijn (exclusief)

Nederlandse Mantell zegt dat de 42-jarige WWE-ster de volgende tegenstander van Roman Reigns moet zijn (exclusief)

Roman Reigns is nog steeds de beste man na een triomfantelijke poging op WrestleMania 38, en het lijkt erop dat WWE Shinsuke Nakamura heeft gekozen als zijn volgende titeluitdager.

Tijdens de Smack Talk-aflevering van deze week onthulde Dutch Mantell waarom Randy Orton een betere kandidaat was om ruzie te maken met Reigns.

Orton is een van WWE’s meest ervaren talenten en Mantell gelooft dat hij het publiek in een verhaallijn kan haken door slechts één solide promo te leveren.

De voormalige WWE-manager zei dat fans The Viper respecteren en oprecht het gevoel hebben dat hij Roman Reigns kan verslaan als ze de kans krijgen:

“Een man met wie ik denk dat ze een grote run hebben, nogmaals, tegen Roman Reigns, zou Randy zijn”, aldus de Nederlandse Mantell. “Denk je niet? Ik denk dat hij je een interview kan geven dat dat zou doen; hij zou de mensen naar binnen leiden. En ik denk dat het een geweldige match zou zijn, en de mensen, ik denk dat ze serieus geloven dat hij Roman kan verslaan Daar hadden we nog niet eens aan gedacht. Ook al zit hij nu in een tag team, je mag hem pakken; laat hem gewoon komen opdagen.” [50:00 – 50:47]

Zoals eerder vermeld, was het Nederlandse Mantell niet al te enthousiast over het idee dat Cody Rhodes Roman Reigns zou onttronen.

In plaats daarvan legde Mantell uit dat Orton perfect was voor de rol, omdat hij de steun van de fans had en nog steeds hoogwaardige uitvoeringen kon leveren op de belangrijkste evenementenlocaties van WWE:

“Ik denk dat hij veel logischer is dan Cody die de riem neemt, omdat hij die riem al eerder heeft gehad. Nou, kijk, hij heeft hem. Ik denk dat mensen hem respecteren, en ik denk dat hij nog steeds kan presteren op een niveau dat hij nodig heeft optreden bij, en dat zeg ik omdat ik WrestleMania heb gezien. Ik heb de wedstrijd van Brock Lesnar en Roman Reigns gezien en het eindigde net. Ze hebben hard gewerkt, maar het was gewoon een vlak einde. Het was echt zo. [50:48 – 51:31]

“You’ve got Riddle” – Nederlandse Mantell over de voordelen van WWE-boeking Roman Reigns vs. Randy Orton

Dutch Mantell was het ermee eens dat hoewel WWE Randy Orton niet hoeft te boeken om Roman Reigns te verslaan, het bedrijf Riddle altijd kan betrekken en meer lagen aan de hoek kan toevoegen.

READ  De Nederlandse overheid, die haar klimaatdoelen heeft gemist, moet snel handelen

Roman Reigns drong er bij The Usos op aan om achter het RAW Tag Team Championship aan te gaan in de nieuwste SmackDown, wat WWE een eenvoudige manier geeft om Orton in een programma met de Tribal Chief te krijgen.

Mantell merkte ook op dat WWE op dit moment geen andere jonge superster klaar heeft staan ​​om het op te nemen tegen Reigns. Bovendien gelooft hij vanuit stilistisch oogpunt dat Randy Orton een ideale rivaal is voor Roman, aangezien ze allebei veilige werkers in de ring zijn.

“Ik zeg niet dat ik hem moet verslaan; ik zeg niet dat ik tegen hem in moet gaan”, verduidelijkte Mantell. “Wat daar ook gebeurt, je hebt Riddle op de achtergrond. Je kunt meteen naar hem toe gaan terwijl je iemand anders klaar hebt staan. En dat zeggen we al voor hoe lang? Bijna twee jaar? Hoeveel tijd kost het? Maar je hebt een man die daar zit, Randy Orton, dat is enorm voorbij, en hij kan die menigte beheersen alsof het niemand iets aangaat. Hij kan daarheen gaan, en ik denk dat ze geweldige wedstrijden kunnen hebben omdat ze het kunnen opstapelen. Ze zouden ‘ Ik hoef geen superduper stoten te nemen. Roman doet dat toch niet.” [52:14 – 53:00]

Ben je het eens met de opvattingen van Dutch Mantell over de WWE-toekomst van Roman Reigns? Moet Randy Orton een kans krijgen om de dominantie van The Tribal Chief te beëindigen? Geluid uit in de comments hieronder.


Als je citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.