juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell reageert op afwezigheid populaire WWE-ster op SmackDown (Exclusief)

Nederlandse Mantell reageert op afwezigheid populaire WWE-ster op SmackDown (Exclusief)

De meest recente aflevering van SmackDown draaide om de unificatie van de tagtitel toen RK-Bro de show begon en de uitdaging van The Usos aannam.

Vreemd genoeg volgde WWE de aanval van The Bloodline op Shinsuke Nakamura niet op, aangezien de superster deze week nergens te bekennen was.

Tijdens het bekijken van de aflevering op Smack Talk van Sportskeeda Wrestling, onthulde Dutch Mantell dat hij nooit een fan was van de door Roman Reigns gerapporteerde vete met Shinsuke Nakamura en zei hij dat de Japanse ster de komende maanden misschien niet op tv zal verschijnen.

“Nee, en dat deed geen pijn (WWE volgt de beatdown van Shinsuke Nakamura niet op). Ik begreep dat Nakamura-segment toch niet; daar hebben we het vorige week over gehad. Ze prikkelen hem voor een tijdje, denk ik. Wij ziet hem misschien drie maanden niet’, onthulde de Nederlandse Mantell. [49:00 – 49:12]

Terwijl WWE de naam van Roman Reigns noemde, was The Tribal Chief een andere topnaam die de nieuwste SmackDown een misser gaf toen het bedrijf zich concentreerde op het opbouwen van de wedstrijd tussen RK-Bro en The Usos.

Dutch Mantell was verrast dat Reigns niet live verscheen ondanks dat zijn aanwezigheid op SmackDown werd gevoeld:

“We hebben hem niet gezien. We hebben de naam gezien! We zagen de naam en we zeiden: ‘Oké, hij komt naar buiten’, en dat hebben ze nooit gezegd”, aldus Mantell. ‘Maar je hebt de naam gezien en ze gaan naar binnen en praten met Roman, dus je gaat er natuurlijk van uit dat we hem later zullen zien, en dan is de show ineens voorbij en komt hij niet naar buiten.’ [48:15 – 48:41]

Het leek alsof ze er in een hogere versnelling tegenaan schopten: Dutch Mantell op de presentatie van SmackDown

In tegenstelling tot de meeste weken, had SmackDowb een paar frisse gezichten, en het Nederlandse Mantell was blij om Randy Orton en Riddle te zien optreden op het blauwe merk.

READ  Inditex gaat grootste Nederlandse distributiecentrum bouwen

De RAW- en SmackDown-tagteamkampioenen zijn momenteel de twee grootste attracties in WWE, en Mantell zei dat het een goede verandering van tempo was ten opzichte van de gebruikelijke creatieve opzet van het bedrijf.

“Maar ik dacht dat de show, voor mij, WWE vanavond op SmackDown, een totaal andere presentatie was”, vervolgde de voormalige WWE-manager. “Het leek alsof ze het in een hogere versnelling schopten. Ze hadden hier wat dingen; je had tenminste een ander talent. Het is niet steeds hetzelfde talent. Natuurlijk, we zijn pas twee weken bezig met de nieuwe . seizoen. Ik hou van de uitwisseling tussen RAW en SmackDown. Dat zijn je twee belangrijkste deals (RK-Bro en The Usos) op dit moment, en ze helpen elkaar. Tenminste, ik denk niet dat ze hun bank hebben verbeterd Weet je, we praten zoveel dat ze geen bank hebben, maar nu kan RAW ze een boost geven. Ik weet niet hoe lang dit zou doorgaan, maar het hielp vanavond. Het deed het echt.” [ 49:34 – 50:40]

SmackDown had een aantal belangrijke ontwikkelingen voorafgaand aan het WrestleMania Backlash-evenement, en WWE bevestigde een enorme Winner Takes All-tagteamwedstrijd.

Ben je enthousiast over de titel-unificatie-confrontatie? Geluid uit in de comments hieronder.


Als je citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.