juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros brengt White Chocolate Lavender terug op het menu

Vanwege de grote vraag van klanten, herintroduceert Dutch Bros hun White Chocolate Lavender zoals Cold Brew, Breve en Freeze in meer dan 650 winkels.

Een mix van witte chocolade en lavendelsmaken is opgenomen in de White Chocolate Lavender, die wordt bekroond met de kenmerkende softtop van de keten.

Witte Chocolade Lavendel is verkrijgbaar als een koud brouwsel, breve of Dutch Freeze (een gemengde koffiedrank), zoals eerder vermeld. Voor een niet-zuiveloptie kan de drank ook besteld worden als een havermelk latte.

Het bedrijf levert een Aardbei Lavendellimonade, thee of frost, de koffieketenversie van een milkshake, voor mensen die geen koffie drinken maar wel willen genieten van lavendel.

De favoriete smaak van aardbeienlimonade van het merk (afbeelding via Dutch Bros)
De favoriete smaak van aardbeienlimonade van het merk (afbeelding via Dutch Bros)

Tot eind maart 2023 zal White Chocolate Lavender verkrijgbaar zijn bij alle verkooppunten van het bedrijf.


In november 2022 introduceerden Dutch Bros hun drankenkaart voor de feestdagen

De lancering van gloednieuwe en oude fanfavorieten tijdens Kerstmis Het seizoen maakt deel uit van de viering van de vakantiegeest door het bedrijf.

Hier is het kerstdrankmenu van het bedrijf voor 2022 nader bekeken:

  1. De iconische chocolademelk van het merk wordt gecombineerd met hazelnootsiroop, espresso en softtop voordat hij op magische wijze wordt overgoten met karamel en een scheutje hazelnootsiroop in de Hazelnut Truffle Mocha. Het is warm, ijskoud of gemengd verkrijgbaar.
  2. Met espresso, havermelk en een snufje kaneel bovenop, heeft de nieuwe Sugar N Spice Oat Milk Latte een winterse kruidensmaak met warme tonen van bruine suiker, kaneel en kardemom. zowel warm als koud aangeboden.
  3. Granaatappel en vanille worden gecombineerd met de kenmerkende energiedrank van het bedrijf, Rebel, en New Holly Jolly Rebel wordt afgewerkt met Soft Top en groene hagelslag. Je kunt het blended of iced bestellen.
READ  Nederland: 'Historisch succes' Nederlandse wet keurt op toestemming gebaseerde definitie van verkrachting goed

Over Nederlandse Bros

Drive-through koffieketen zet zich in om de wereld kopje voor kopje te veranderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Grants Pass, Oregon, waar Dane en Travis Boersma het in 1992 lanceerden. Momenteel delen meer dan 500 winkels in 12 staten het merk “Dutch Luv”.

Speciale koffie, smoothies, diepvriesproducten, thee, een exclusieve energiedrank genaamd Dutch Bros Blue Rebel en met stikstof doordrenkte koude koffie zijn allemaal verkrijgbaar bij hun verkooppunten. Hun heerlijke, in-house koffiemix is ​​volledig handgemaakt.

Het merk zet zich in om terug te geven aan de gemeenschappen die het bedient, naast zijn missie van snelheid, kwaliteit en service. Het bedrijf draagt ​​jaarlijks enkele miljoenen dollars bij aan non-profitorganisaties in het hele land via de Dutch Bros Foundation en buurtfranchisenemers.