juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell eist strenge straf voor Sunny

Worstellegende Nederlandse Mantell heeft zijn standpunt over Sunny (ook bekend als Tammy Sytch) duidelijk gemaakt en eist haar afscheiding van de rest van de samenleving.

WWE Hall of Famer Tammy Sytch maakte in de jaren 90 naam als Sunny. Ze was destijds misschien wel de meest populaire vrouwelijke ster in WWE. Sytch heeft echter in de loop der jaren een behoorlijke ondergang gekend.

Ze is onlangs gearresteerd voor doodslag onder invloed van rijden onder invloed (waardoor een persoon is overleden) en wordt geconfronteerd met verschillende andere aanklachten. Een 75-jarige man genaamd Julian Lafrancis Lasseter kwam om het leven bij het ongeval dat Sytch veroorzaakte.

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell deelde onlangs een tweet waarin hij zijn eerlijke mening over Sytch geeft. Hij is van mening dat de voormalige superster een gevaar is voor zichzelf en anderen en wil dat ze uit de samenleving wordt verwijderd voor de veiligheid van andere mensen.

“Ik heb veel feedback gekregen over mijn Tammy Sytch-waarnemingen in de afgelopen week. Ze is een gevaar voor zichzelf maar vooral voor anderen. Ze zou voor hun veiligheid gescheiden moeten worden van de rest van de samenleving, niet de hare. 5 jaar tot 10 is op dit moment niet ondenkbaar punt. @ TruHeelSP3 @ rdore2000, “schreef Mantell.

Je kunt zijn tweet hieronder bekijken:

Ik heb de afgelopen week veel feedback gekregen over mijn Tammy Sitch-waarnemingen. Ze is een gevaar voor zichzelf maar vooral voor anderen. Ze moet worden gescheiden van de rest van de samenleving voor hun veiligheid, niet die van haar. 5 tot 10 jaar is op dit moment niet ondenkbaar. @ TruHeelSP3 @ rdore2000


Sunny werd onlangs teruggestuurd naar de gevangenis nadat haar borgtocht was ingetrokken

De WWE Hall of Famer had onlangs een obligatie van $ 227.500 geplaatst, die nu is ingetrokken door een rechter. De rechter nam geen blad voor de mond terwijl ze de reden uiteenzette om Sytch weer in de gevangenis te zetten.

“De verdediger [Sytch] is een bedreiging voor de gemeenschap en ik heb niet het gevoel dat een monitor de gemeenschap zou beschermen. zei.

Sytch heeft eerder gereageerd op het incident en verklaarde dat ze geleden een aanval voor het auto-ongeluk. Het is afwachten wat de uitspraak in de zaak zal zijn.


Is Roman regeert vs. Zal de Rots waarschijnlijk gebeuren? We vroegen het Paul Heyman zelf hier.