juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verslag: Manchester United huidige ‘koplopers’ om Nederlandse verdediger te contracteren

Verslag: Manchester United huidige ‘koplopers’ om Nederlandse verdediger te contracteren

Erik ten Hag is snel aan de slag gegaan bij Manchester United. Nadat hij afgelopen weekend met Ajax pas de Eredivisie-titel had gewonnen, begaf hij zich al snel naar Engeland om een ​​idee te krijgen van zijn volgende club.

De Nederlander is de afgelopen dagen op en rond het trainingsveld van de club geweest om te overleggen met de hiërarchie van de club. Hij is vanmiddag ook aanwezig bij de seizoensafsluiting tegen Crystal Palace.

Potentiële transferdoelen zullen zeker centraal staan ​​in alle discussies, waarbij ten Hag waarschijnlijk al een aantal spelers heeft geïdentificeerd die de komende weken zullen worden vervolgd. Tenminste één van hen zou een heel bekend gezicht kunnen zijn.

Manchester United Huidige favorieten om Jurrien Timber te contracteren

Journalist Jonas Hen Shrag meldt dat Manchester United ‘koplopers’ is om Ajax-verdediger Jurrien Timber te contracteren, waarbij de verdediger Amsterdam deze zomer zal verlaten.

Een aantal clubs over het hele continent hebben een belang in de speler gekregen, met een vergoeding van ongeveer £ 35 miljoen die waarschijnlijk genoeg is om zijn diensten veilig te stellen.

Timber, een 20-jarige verdediger die zowel centraal als rechtsback kan spelen, had een fantastisch seizoen. Hij maakte 43 optredens in alle competities tijdens zijn tweede volledige campagne in het eerste team.

READ  Nederlands koningspaar bezoekt SF's Castro

Er wordt aangenomen dat zijn vertegenwoordigers al positieve discussies hebben gehad over een verhuizing naar Old Trafford, waarbij de aanwezigheid van Erik ten Hag bij de club zeker een pluspunt is.

Hij zal de komende weken niet het enige doelwit zijn van United. Het is waarschijnlijk dat ook een centrumspits en centrale middenvelder achtervolgd zullen worden, terwijl de club ook zou kunnen proberen een rechtsbuiten binnen te halen.

Dat is pas de eerste stap in wat waarschijnlijk een omvangrijk verbouwingsproject gaat worden.

ZIE OOK: Juan Mata stelt Manchester United-management in vraag na zwaar seizoen