mei 23, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse manager Marinus Been adviseert Feyenoord om Dessers niet vast te leggen

Cyriel Dessers is een openbaring sinds Feyenoord werd uitgeleend aan het Belgische KRC Genk, maar de Nederlandse manager Marinus Been vindt dat hij niet genoeg heeft gedaan om de aanval van Feyenoord te leiden.

De spits maakte 13 doelpunten voor Club, ondanks dat hij grotendeels werd gebruikt als back-up van eerste keus spits bij Feyenoord, Bryan Lissen.

Dessers verdiende zijn tweede start voor de Ass Slot’s afgelopen zondag tegen Groningen en hij markeerde het met een ander doelpunt.

Marinus Been vindt echter in een podcast dat Feyenoord zijn overstap komend seizoen niet definitief moet maken.

Hij hield vol dat de spits en concurrent Bryan Lissen niet goed genoeg zijn om volgend seizoen nummer één te worden en stelt dat de vraagprijs van Genk te hoog is.

“Linssen staat al een tijdje droog”, zegt Mario Been in de Dick Voormekaar Podcast.

“Maar voor die periode deed hij het heel goed voor het team. Hij maakte elf goals. Maar je zou nu kunnen kijken of Dessers de juiste man is om je een stukje verder te brengen.”

“Op de langere termijn denk ik niet dat ze geschikt zijn om Feyenoord verder te brengen. Dat is om de simpele reden dat Linssen geen echte spits is. En wil je een rol van betekenis spelen in Europa en in de competitie, dan moet je daarheen. moet een hele goede spits hebben.”

“Dessers moeten dan vier miljoen kosten, dat vind ik hem niet waard, dat zeg ik heel eerlijk. Dat is een hoop geld. ” Hij zei.