mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FISHER sluit zich aan bij Nederlands-Caribisch duo Shermanology voor “It’s A Killa”FISHER sluit zich aan bij het Nederlands-Caribische duo Shermanology in zijn nieuwste single, “It’s A Killa”, een stuwende dansvloervuller van een nummer. Synths zenden een neongezoem uit terwijl ze door het nummer heen flitsen, onderbroken door de elektrische lading van een meedogenloze kick.

Shermanologie zapt “Het is een killa”Met een extra dosis energie — zanger Dorothy Sherman wisselt moeiteloos tussen gladde, gruizige croons, voortbouwend op de boeiende kreten van de titel van het nummer. Dit is VISSERde tweede single van 2022, die op 11 maart uitkomt via het eigen label van de Australische DJ en producer, Records vangen en vrijgeven.

De single viert feest VISSERaanstaande residentie bij Marquee Vegas dit voorjaar, vanaf 10 maart. Nooit iemand die te lang op één plek blijft, VISSER zal zijn eigen feest geven op E11VEN over Miami Muziekweekeen stop maken bij Ultra voor een set op het Ultra Main Stage, en later speelde hij zijn eerste headline-residentie bij de beroemde club Hibiza deze zomer.

VISSER lanceerde het jaar met zijn clubknaller “Palm Beach Banga“Uitgebracht op zijn onlangs gelanceerde label, CARR (Catch en release Records).

Beluister het nummer hieronder.