juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse kruisers hebben vroege toegang tot de wereld van oorlogsschepen

|

War Gaming heeft deze week een nieuwe update toegevoegd Wereld van oorlogsschepen,,De Nederlanders hebben nu een lijn van schepen in het spel. Deze update heet Update 0.10.6 en richt zich daarnaast op Nederlandse Tier IV-IX cruisers. Dit zijn sterke schepen die stevig zijn en een hoge vuurkracht hebben. Ze hebben een uitstekende manoeuvreerbaarheid, maar hebben ook een kleine hoeveelheid vuur, dus ze zijn meer vatbaar voor gevechten van dichtbij. Daarover gesproken, de update wordt geleverd met twee Seasonal Travels waar alle spelers kunnen deelnemen aan 3-vs-3-gevechten op Tier VI- en Tier VII-schepen. We hebben aanvullende opmerkingen over ontwikkelaars die hij hieronder heeft, en je kunt de volledige patch-opmerkingen zien Hier.

Binnen op een Nederlands cruiseschip Wereld van oorlogsschepen, Met dank aan Werken.

Beginnend met Layer VI hebben ze een nieuw type wapen – de Air Strike. Gebaseerd op praktijkvoorbeelden van bombardementen op lage hoogte, zou het soldaten in staat stellen vliegtuigen in te roepen en met HE-bommen in een specifiek gebied te bombarderen. Deze explosieven zijn uitgerust met troepenparachutes om hun afdaling te vertragen en te voorkomen dat vliegtuigen door kleine druppeltjes worden geraakt.

Het AI-gestuurde vliegtuig heeft een maximale vliegafstand van 10-13 km en zal geen vijanden kunnen detecteren. Het kan echter zeer effectief zijn tegen doelen met een lage mobiliteit, zoals oorlogsschepen en grote schepen. Deze mogelijkheid geeft spelers een nieuwe manier om vijandelijke schepen aan te vallen die verborgen zijn achter de schuilplaats van de eilanden. Om gratis toegang te krijgen tot nieuwe Nederlandse kruisers, moeten spelers gevechtsmissieteams voltooien en nieuwe tijdelijke middelen verdienen – Nederlandse tokens. Dezelfde bron is beschikbaar in gratis dagelijkse bundels, willekeurige bundels voor duplicatie en bundels voor sociale tokens.

Behalve voor schepen, Wereld van oorlogsschepen Spelers kunnen de Kinderdiz Windmill-patch, een herdenkingsvlag en themacamouflage ontvangen. Ten slotte is de historische Rotterdamse haven toegevoegd om het evenement te vieren, waardoor het uiterlijk van de beroemde havenstad uit de jaren vijftig echt wordt nagebootst.

Gepost in: Games, Videogames, Oorlogsschepen, World of Warships | Tagged: oorlogsschip, wereld van oorlogsschepen