juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse journalist beweert dat Spurs ‘een verhuizing willen bespreken’ voor Chelsea-ster – opinie

Volgens de Nederlandse nieuwszender AD is Tottenham Hotspur geïnteresseerd in Chelsea-vleugelspeler Hakim Ziyech en hopen deze week gesprekken te voeren over een mogelijke verhuizing naar Noord-Londen.

Volgens het rapport wil Antonio Conte een ervaren aanvaller aan zijn team toevoegen. Nicolo Zaniolo van AS Roma staat ook de hele zomer in de belangstelling, maar recente rapporten suggereren dat José Mourinho de Italiaanse international heeft overgehaald om in Rome te blijven en de speler overweegt een nieuw contract bij de club te tekenen.

Ziyech staat te popelen om Chelsea te verlaten vanwege een gebrek aan reguliere speeltijd en heeft de afgelopen dagen gesprekken gevoerd met oud-club Ajax, die zich mogelijk schrap zetten voor het vertrek van Antony naar Manchester United.

Volgens ADVERTENTIE, Ziyech wil Chelsea verlaten en wilde vorige week terugkeren naar Ajax, en de Spurs willen deze week een transfer voor hem bespreken in Londen. Dat is het zo’n beetje – geen woord over een potentiële prijs, Chelsea’s bereidheid om te verkopen of iets anders. Houd daar dus ook rekening mee.

Hoogstwaarschijnlijk zijn dit gewoon ongegronde links, vooral gezien het feit dat Chelsea sinds 2009 niet echt een speler aan de Spurs heeft verkocht. Bovendien zou het voor Ziyech niet logisch zijn om Chelsea te verlaten om reguliere speeltijd te zoeken en dan naar de Spurs te komen waar hij zou kunnen ook geen reguliere speeltijd worden beloofd.

Maar als het zou gebeuren, zou dit een behoorlijk interessante ondertekening kunnen zijn. Ziyech is nu 29 en heeft zijn aanvallend vermogen al eerder in Europa bewezen. Een kortetermijnoptie om een ​​creatieve aanvallende speler binnen te halen die met zijn veelzijdigheid in de aanvallende middenveldband zou kunnen spelen, zou niet de slechtste aanwinst zijn.

READ  De Nederlandse industriële productie bleef in maart dalen