juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse dynamiek geeft een start aan de heropening van evenementen

Nederlandse dynamiek geeft een start aan de heropening van evenementen

De evenementenindustrie gaat weer open en de EU Digital Covit-certificering zal reizen en evenementen in de EU veel gemakkelijker maken. Dit is het sentiment van RAI Amsterdam, de internationale organisator en de grootste congres- en beurslocatie van Amsterdam, na de heropening van de Nederlandse Evenementenafdeling op 1 juli.

Deze heropening werd mogelijk gemaakt door het hosten van succesvolle pilot-evenementen georganiseerd door FieldLab Events, wat leidde tot het door de Nederlandse overheid georganiseerde pilot-evenementenprogramma. Met bijna 30 evenementen en 129.000 deelnemers keek Fieldlab naar de dynamiek van evenementen en concentreerde het zich op hoe luchtstroom, groepsgrootte en persoonlijke interactie de verspreiding van Govit-19 beïnvloedden.

Na deze evenementen besloot Fieldlob dat zakelijke evenementen het veiligst waren om te organiseren. De aanbevelingen van Fieldlab hebben bijgedragen aan het besluit van de Nederlandse regering om evenementen op 1 juli weer op volle capaciteit te laten heropenen.

Met deze heropening is de EU Digital Covit certificering geïntegreerd met het Nederlandse Coronassek. Deze integratie controleert een deelnemer in drie fasen: of hij is ingeënt, of hij een negatieve test heeft gehad en of hij hersteld is van het virus.

Deze maatregelen maken het mogelijk een praktische evenementenbubbel te creëren, met minimale, maar belangrijker, Covit-19-veiligheidsmaatregelen, namelijk reiniging en extra reiniging. Bart van der Hayden, Directeur Klanten RAI Amsterdam, Zei: “Het geeft ons meer vrijheid en mensen krijgen weer de vrijheid om binnen Europa te reizen.” Deze maatregelen zullen Nederland: “bijna weer normaal maken”, zei hij.

Hij concludeerde: “Ik waardeer de fieldlab-evenementen. Iedereen staat te popelen om aan de slag te gaan. Sinds 15 maart vorig jaar hebben we geen evenementen meer gehad en het is al maanden geleden dat we evenementen in de RAI hebben georganiseerd. Het nieuws begon in september en we hebben veel positieve feedback ontvangen. ”

READ  Het quarterback-vliegtuig gaat met Hawkins . naar de centrale Nederlandse play-offs

Van der Hayden sprak tijdens de laatste RAI talk webinar sessieFieldlab werk en titel in het algemeen. Sjord Weykamp, ​​uitgever en hoofdredacteur van Eventbranche.nl: “Digital moet nu worden gebruikt voor hybride momenten tijdens live-evenementen.

Van der Hayden voegde toe: “Als we eenmaal beginnen, als de rode lopers zijn uitgerold, krijgen we een geweldig jaar.”

Peter Luberts, Fieldlab Events Program Manager, ging ondanks de heropeningstrend voorzichtig verder: “We moeten ons realiseren dat we nog steeds in een epidemie zitten. Als je een evenement organiseert, zorg er dan voor dat je de regels volgt, want de evenementenafdeling kan het aan en helpt ons in de toekomst. ”

Om de volledige RAI talk te bekijken, klik hier Hier.