mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell ontslagen uit ziekenhuis na herstel van hartstilstand

Londen: Coach Ryan Campbell van het Nederlandse cricketteam is ontslagen uit het ziekenhuis en zal naar verwachting de komende weken weer bij het Nederlandse team komen. Campbell had vorige maand een hartstilstand gehad in Londen en werd onlangs door artsen uit een kunstmatige coma gehaald zonder tekenen van enige schade aan de hersenen.Lees ook – Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell stabiel na hartaanval

Vervolgonderzoeken toonden geen schade aan het hart en artsen hebben de mogelijkheid van een hartaanval als oorzaak van de hartstilstand uitgesloten, zei ICC dinsdag. Lees ook – Nederlandse coach Ryan Campbell uit coma, hoewel hij nog steeds op de intensive care ligt na een hartaanval

Bij zijn ontslag bracht Campbell hulde aan de behandeling die hij kreeg van medisch personeel tijdens zijn drie weken in het NHS Royal Stoke University Hospital. Lees ook – Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell op IC na hartaanval

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de geweldige artsen en verpleegkundigen van de intensive care van het Royal Stoke Hospital te bedanken voor hun ongelooflijke professionaliteit, vriendelijkheid en medeleven. Ik wil ook Beci Bassett bedanken, een ouder op de avonturenspeeltuin in Cheshire die onmiddellijk reanimatie toedient. Haar moed en snelle interventie hebben simpelweg mijn leven gered’, zei hij.

“Mijn vrouw Leontina stond uur na uur aan mijn bed en hield onze families op de hoogte van mijn vorderingen. Ze ging dapper om met elke ontwikkeling die op haar pad kwam. LT, ik dank je en hou van je.

“LT werd al vroeg vergezeld door mijn grote vriend Simon Millington, die uit Nevada vloog om er voor haar en haar familie te zijn en hen tijdens de beproeving bijstond. Hiervoor zal ik je eeuwig dankbaar zijn.

READ  Supply chain adviesbureau Groenewout sluit zich aan bij trio

“Tot slot wil ik al mijn weldoeners van over de hele wereld heel erg bedanken. De hoeveelheid berichten van liefde en steun die mijn familie en ik ontvingen was buitengewoon vernederend. ”

Er wordt nu verwacht dat de 50-jarige opnieuw zal deelnemen aan het Nederlandse kamp voor hun ICC Men’s Cricket World Cup Super League drie wedstrijden ODI-serie thuis tegen West-Indië later deze maand.

Campbell werd in januari 2017 aangesteld als bondscoach van Nederland en vertegenwoordigde als speler zowel Australië als Hong Kong op internationaal niveau.