juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse coach houdt vol dat 24-jarige klaar is om lid te worden van een club als Spurs of Arsenal – Spurs Web

Nederlandse coach houdt vol dat 24-jarige klaar is om lid te worden van een club als Spurs of Arsenal – Spurs Web

Laurence Griffiths / Getty Images

Voormalig Ajax- en PSV-trainer Aad de Mos heeft beweerd dat Ibrahim Sangare klaar is om naar een club als Tottenham Hotspur te verhuizen.

Sangare is steeds sterker geworden sinds hij Toulouse verliet om zich bij PSV te voegen, waarbij de 24-jarige zich ontpopte als een van de beste middenvelders in de Eredivisie.

Tottenham was naar verluidt de middenvelder uitgebreid aan het scouten tijdens zijn tijd in de Ligue 1 en kreeg interesse in de middenvelder voordat hij naar Nederland verhuisde (GFFN).

Onlangs bleek dat Aston Villa-baas Steven Gerrard op de tribune zat om Sangare in actie te zien tijdens de kwartfinale van PSV in de UEFA Conference League met Leicester City (Voetbal International).

Newcastle United is ook gecrediteerd met een belang in de Ivoorkust international voorafgaand aan de zomer transferperiode (Dagelijkse mail).

Aad de Mos heeft nu echter beweerd dat Sangare het zich kan veroorloven om hoger te mikken dan de bovengenoemde clubs, en hij benadrukt dat de middenvelder klaar is om lid te worden van een club als Spurs of Arenal.

Hij zei op de Twee Viertje podcast (19/04/22): “Hij (Sangare) is de sleutel tot deze PSV-kant. Hij zou passen bij de top vijf clubs van de Premier League. Zo goed is hij.

“Is hij klaar voor een mid-table Premier League-club? Nou, niet midden op de tafel. Hij is klaar voor de top. Als ik hem vergelijk met spelers die ik bij Arsenal zie, of de middenvelders bij Tottenham, kan hij komen.”

READ  Besmettelijke dromen? Krijg hulp van de Nederlandse psycholoog 'Spooky Cafe' Mumbai News

Spurs Web opinie

Het gedijen in de Eredivisie en Ligue 1 is geen garantie voor succes in Engeland. Ik zou persoonlijk iemand met Premier League-ervaring zoals Yves Bissouma, Ruben Neves of Youri Tielemans over Sangare nemen als we op zoek zijn naar een relatief goedkope optie op het centrale middenveld om Harry Winks te vervangen.

Heeft u iets te vertellen over dit artikel?