juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse chartermaatschappij HigherJet brengt het partitiemodel naar Londen

Het gedeelde vliegtuigmodel biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de voordelen van privévliegtuigen voor een fractie van de kosten van koolstofneutrale vliegtuigen.

Eindhoven, Nederland, 9 juni 2021 / PR Newswire / – Dutch Air Charter Broker Hire introduceert Jet Sharing Londen. Het bedrijf brengt hetzelfde model naar de vrijetijdsmarkt na vorig jaar een vergelijkbare formule te hebben gebruikt om gestrande passagiers te repatriëren.

Dit concept werkt als een extra comfortabele Uberpool met vleugels. Passagiers kunnen hun eigen vlucht starten of aansluiten bij de vluchten die door anderen worden voorgesteld. Hierdoor kan een deel van de kosten om met privévliegtuigen te vliegen, terwijl de koolstofemissies van hun vliegtuigen worden gecompenseerd. Van Londen, Er zijn manieren in sommige opzichten van Groot-Brittannië Favoriete vakanties op Ibiza, Cannes, en Amsterdam.

Met landen binnen Europa Door de reisbeperkingen te versoepelen, beginnen vakantiegangers na te denken over veilig reizen. Door de veiligheidsmaatregelen die de luchthavens hebben getroffen, is er echter meer tijd nodig van de passagiers tijdens het vliegen. Wachttijd op London Heathrow Airport in april “Meer dan twee uur en zes uur,” Volgens van Heathrow Chief Solutions Officer, Chris Gordon.

Volgens een rapport van de International Air Transport Association (IATA) zou de reistijd van passagiers op de luchthaven 5,5 uur per vlucht kunnen bedragen als de reisvraag 75% van de vooraf begeerde niveaus bereikt.

Een vliegtuig opladen is de beste oplossing om tijd te besparen en contactpunten te verminderen tijdens het vliegen, maar past niet in het budget van veel reizigers. Om dit probleem op te lossen, introduceert Higher zijn jet-partitioneringsmodel om te voldoen aan de eisen van passagiers die de voordelen en veiligheid van een privévliegtuig willen, maar niet het budget hebben om het hele vliegtuig te leveren.

READ  Het Nederlandse bedrijf ontwierp het nieuwe geavanceerde DC van de Russische fruitimporteur

“Als je de kosten van alleen vliegen deelt met zeven passagiers, is dat erg aantrekkelijk en past het in het budget van meer mensen.” Legt uit Duidelijke reis, directeur van Customer Experience. “Onze prijzen beginnen bij 90.890 per stoel.”

De service combineert voordelen van privévliegen, zoals kosteneffectieve verpakte hutten om drukke luchthaventerminals, lange immigratie- en beveiligingslijnen te vermijden en om de prijs van de vlucht met andere passagiers te delen. Elke vlucht heeft maximaal zeven passagiers en passagiers kunnen 15 minuten voor vertrek op de luchthaven aankomen.

Vluchten vertrekken Londen Luchthavens op meerdere data, indien nodig. U kunt lijnvluchten boeken of deelnemen aan vluchten die zijn gestart door andere passagiers. Klanten moeten de volledige ticketprijs betalen zodra de vlucht is bevestigd. Alle boekingen worden online gedaan.

“We kennen ook de impact van de luchtvaartsector op het milieu”, legt hij uit Max Van Dorn, directeur bedrijfsontwikkeling. “Grootschalige elektrische privévliegtuigen zijn helaas ver weg. Investeren in gecertificeerde compensatieplannen compenseert daarom 100% hogere uitstoot van zijn gedeelde vliegtuigen.

Eerste vluchten Londen Beschikbaar om te boeken met nieuwe vluchten die elke week worden bijgewerkt.

Opmerking van de uitgever:

Higher Aviation is een technologiegedreven particuliere luchtvaartmaatschappij die een zeer efficiënt en flexibel alternatief biedt voor de commerciële luchtvaart. Door lid te worden van een CO2-neutrale gedeelde luchtvaartmaatschappij, vliegen klanten privé voor een fractie van de prijs. De snelgroeiende gemeenschap van Haier en zijn basis bieden de voordelen van een privéluchtvaartmaatschappij aan meer passagiers en stellen luchtvaartmaatschappijen in staat het luchtverbruik te vergroten.

READ  Man United-nieuws: Erik ten Hag weet niet of Cristiano Ronaldo het opneemt tegen Brighton

Bezoek voor foto’s: https://www.flyhyer.com/post/hyer-launches-the-jet-sharing-model. Alle luchtfoto’s en kaart kunnen worden gedownload en gebruikt door de media.

Ga voor meer informatie over gedeelde vluchten naar: https://www.flyhyer.com/shared