juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse bedrijven verenigen zich om Europese bedrijven digitale identiteit te bieden

Nederlandse bedrijven Onjini En Welkom Word verenigd ஒன்வெல்கம், Levert momenteel digitale identificatiediensten aan meer dan 100 Europese zakelijke klanten.

Het nieuwe bedrijf is door de joint ventures beschreven als de grootste leverancier van software-a-service (SAS) oplossingen voor klantidentificatie en toegangsbeheer (CIAM) in Europa. Ze hebben aangekondigd dat de oprichting ervan hun gedeelde doel aantoont om digitale zaken voor bedrijven over het hele continent te vergemakkelijken en te beveiligen.

OneWelcome is EIDAS-gecertificeerd door de Nederlandse overheid en bedient meer dan 100 zakelijke klanten in heel Europa, waarvan de meeste deel uitmaken van de gereguleerde bedrijven. Het bedrijf beveiligt miljoenen digitale ID’s voor enkele belangrijke klanten, waaronder Akon, Admiral Insurance, Bolois, Malacca Humanis, PostNL, Nederlandse Spoorwegen en de Europese Centrale Bank.

Danny de Vries, CEO van OneWelcome, zegt dat de link hun gedeelde visie belooft om mensen, bedrijven en dingen veilig te verbinden met digitale identiteit.

“De combinatie van Onjini’s geavanceerde mobiele authenticatieplatform en sleutelidentificatiemogelijkheden met iWelcome’s toonaangevende goedkeuringsbeheer en P2B-vertegenwoordigingsbeheerfunctionaliteit creëert een rijk platform in de markt. In ons product bundelen we een diepgaand begrip van de uitdagingen van de Europese identiteit zoals GDPR, EIT en het brengen van je eigen identiteit. Daarom is OneWelcome het meest verplichte CIAM & B2B-aanbod dat momenteel beschikbaar is voor Europese bedrijven”, aldus De Vries.

Hij voegde eraan toe dat OneWelcom, met een CAGR-groeimarkt van 25 procent en een EU-track van $ 5,4 miljard, de voorkeursaanbieder van digitale identiteitsoplossingen zal worden voor elk bedrijf in Europa, en deze koppeling zal voortdurende innovatie mogelijk maken om zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen te verbeteren.

READ  Nederlandse startup Equalture haalt € 2,75 miljoen op om wervingsvooroordelen aan te pakken met behulp van games en neurowetenschappen; hier is hoe

OneWelcom CEO Jeroen Stornberg benadrukte het belang van gemak en veiligheid bij het reizen van klanten.

“Tijdens de acquisitiefase van de klantlevenscyclus moeten de kenmerken van identiteitsverificatie, ken je klant (KYC), fraudedetectie en goedkeuringsbeheer worden gebruikt, terwijl de stroom intuïtief moet zijn. Het plannen en kopen van een identiteitsplatform is een van de meest logische beslissingen voor elk modern bedrijf”, aldus Stornberg.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersford, Nederland, Onewell verwelkomt 120 medewerkers en heeft internationale kantoren in Duitsland, Polen en Roemenië.

Artikeltitels

Toegangsbeheer | Biometrie | Digitale identiteit | Onderneming | Europa | Identiteitsbeheer | Link | Multifactorherkenning | | Saus