mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands wonderland verwelkomt personages uit PBS tv-programma 'Daniel Tiger's Neighborhood'

Nederlands wonderland verwelkomt personages uit PBS tv-programma 'Daniel Tiger's Neighborhood'

Daniel Tiger en Katerina Kittigate bezoeken van 27 april tot 19 mei elk weekend het pretpark van Lancaster County.

Lancaster, Pa. – Er komen een aantal nieuwe personages Nederlands Wonderland.

Het pretpark Lancaster County zei donderdag dat Daniel Tiger en Katerina Kittigate van het populaire PBS-kindertelevisieprogramma “Daniel Tiger's Neighborhood” elk weekend van 27 april tot 19 mei op bezoek zullen komen als onderdeel van Children's Kingdom's “Excellent Celebration”.

Personages zullen beschikbaar zijn voor een exclusieve meet-and-greet op het marktplein van Dutch Wonderland, waar Daniel een Tiger's Bubble Dance Party zal organiseren.

De Nederlandse Wonderland-entertainmentploeg zal ook populaire Daniel Tiger-verhalen voorlezen in de Storytime Corner, aldus het park.

“We zijn blij om samen te werken met Fred Rogers Productions terwijl we ons aanbod aan voorjaarsevenementen blijven uitbreiden met extra entertainment voor onze gasten”, aldus Megan Hartmann, General Manager van Dutch Wonderland. “Deze samenwerking is een manier om onze evenementen voor 2024 uit te breiden en gasten bij elk bezoek aan het Koninkrijk iets nieuws en spannends te bieden.”

De “Eggcellent Celebration” biedt meer dan 7.000 levend bloeiende bloemen, gigantische paaseieren verspreid over het koninkrijk, een interactieve speurtocht om geweldige prijzen te winnen, leuke familiefotomomenten, seizoensgeïnspireerde lekkernijen en meer, zo meldt Dutch Wonderland.

Het park werd geopend op 29 maart, de eerste opening in de geschiedenis.

“Celebration of Excellence” duurt tot 19 mei. Voor meer informatie of om kaartjes te kopen, ga naar dutchwonderland.com.

READ  Oorlog in Oekraïne, protesten van boeren in de EU zullen wereldwijde voedselvoorzieningsketens treffen | Wereldnieuws