april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands systeem ‘past me beter’ dan dat van Barcelona

Frenkie de Jong heeft een opgraving gericht op zijn huidige club Barcelona, ​​aangezien hij nog steeds in verband wordt gebracht met een transfer weg van Camp Nou.

90min begrijpt dat de Barça-hiërarchie bereid is het vertrek van de middenvelder te bestraffen in hun voortdurende strijd om de boeken in evenwicht te brengen te midden van hun precaire financiële situatie. Aangezien de Nederlander een aanzienlijk loon heeft en niet naar voren is gekomen als een uitstekende artiest, wordt hij als vervangbaar beschouwd.

Het is misschien onvermijdelijk dat De Jong de afgelopen weken sterk in verband werd gebracht met een overstap naar Manchester United nadat werd bevestigd dat zijn voormalige Ajax-manager Erik ten Hag de leidinggevende teugels op Old Trafford zou overnemen.

De 25-jarige heeft zelfs toegegeven dat hij zich bewust is van de interesse van United in hem, hoewel hij ook publiekelijk verklaarde dat hij liever bij Barcelona zou blijven, waar hij nog vier jaar te gaan heeft op zijn contract.

Met zijn naam al in de krantenkoppen, schitterde De Jong vrijdag in de indrukwekkende 4-1 Nations League-overwinning van Nederland op België, na een seizoen waarin hij vaak werd bekritiseerd vanwege zijn prestaties in een Barcelona-shirt, waarbij hij de assist gaf voor Steven Bergwijn’s eerste doelpunt. halve opener.