april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands Je eigen haar vlechten is eigenlijk een briesje

In een gesprek met Ipsy omschrijft haarstylist Angela Boswell een Nederlandse vlecht als “een driedelig deel van het haar dat aan elkaar is gevlochten en de stukken kruisen onder het middengedeelte, van de kruin van het hoofd tot de nek.” Dit lijkt misschien ingewikkeld totdat je het patroon van haarbewegingen onder de knie hebt.

Beautygoeroe Everyday Hair Inspiration plaatste een video op YouTube detaillering van de exacte methode van Nederlands vlechten, die begint met het verdelen van je haar in drie gelijke delen. Begin met vlechten door de bovenste streng te nemen en deze onder het middelste gedeelte te kruisen. Deze streng zal nu in het midden liggen. Neem de onderste streng, die nog niet is verplaatst, en steek deze op dezelfde manier onder de nieuwe middelste streng door. Houd alle drie de strengen in dezelfde hand, neem een ‚Äč‚Äčklein deel van het haar van de hoofdhuid en voeg het toe aan de bovenste streng. Dan begint het proces opnieuw. Neem de bovenste streng, waar nu meer haar in zit, en kruis deze eronder en in het midden.

Ga door met het toevoegen van haar aan zowel de bovenste als de onderste streng terwijl je door de vlecht naar beneden gaat. Zodra je al je haar hebt toegevoegd en je het einde van je hoofdhuid hebt bereikt, ga je door met het vlechten van het haar door de secties onder elkaar te kruisen totdat al je haar is gevlochten.

READ  Werkploeg Regina ruimt boom besmet met iepziekte in Victoria Park