april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlanders naar finale Eurohacki na zege op België

Na de overwinning van Jorit Crohn en Max Caldas. Foto: Willem Vernus ANP

Nederland treft Duitsland dit jaar in de herenfinale Euro Hockey Kampioenschappen In Amsterdel op zaterdag na het verslaan van België in shoot-outs in de halve finale op donderdagmiddag.

Oranje hield de verdedigende titelhouders en de wedstrijdwinst op 2-2 in het reguliere spel, en Blumenthal’s Jorit Crohn bezorgde Oranje de overwinning in de shootouts.

Coach Max Caldas zei na de wedstrijd trots te zijn op de vechtlust van zijn team. “We voelden ons niet op ons gemak tijdens de wedstrijd en het kostte ons veel tijd om ons ritme te vinden”, zei hij.

In het damestoernooi treft Aranz ook België in de halve finale. Oranje, de titelverdediger, neemt het op tegen Duitsland of Spanje als ze doorgaan naar de finale van zondag.

NederlandsNieuwsNL Bedankt voor het doneren aan

Het team van DutchNewsNL wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken hebben gedoneerd. Uw financiële hulp heeft ons geholpen om ’s avonds en in het weekend onze informatie over de Corona-viruscrisis uit te breiden en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

NederlandsNieuwsNL Is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over Nederlandse zaken. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

U heeft nog niet gedoneerd, maar als u wilt, Dat kan via Ideal, Creditcard of PayPal.

READ  Lady Dutch rent langs Clearfield voor 4A-kroon | Sport