mei 23, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mark Sanders leidt de Nederlandse belastingpraktijk van Alvarez & Marcel

Alvarez & Marshall heeft een nieuwe leider in zijn fiscale praktijk in Nederland gevestigd: Mark Sanders.

Mark Sanders brengt meer dan 20 jaar ervaring in internationale belastingen en M&A-belastingen naar een wereldwijd adviesbureau. Benoemd tot Managing Director in Amsterdam, leidt Sanders het Alvarez & Marshall Taxon-team in het land.

Hij kwam vanuit EY, waar hij de afgelopen twee jaar als tax partner in de internationale belasting- en transactiepraktijk heeft gewerkt. Sanders werkte eerder een decennium bij het Nederlandse advocatenkantoor Doxant en nog een decennium op kantoren in Deloitte in Nederland, de Verenigde Staten en Aruba.

Sanders is gespecialiseerd in fiscale zaken die verband houden met M&A-contracten zoals transacties en care-outs, investeringen, buitenlandse overnames en noodlijdende (schuld)structuren. Hij adviseert cli├źnten over alle aspecten van de Nederlandse en internationale belastingheffing en heeft multinationals en participatiemaatschappijen en hun portefeuillebedrijven bijgestaan.

Door gebruik te maken van zijn staat van dienst en leiding te geven aan het transactiebelastingaanbod van Sanders Alvarez & Marcel, biedt het bedrijf nu ook end-to-end voorstellen voor dealruimte aan zijn klanten in Nederland. “Het verbetert onze ge├»ntegreerde aanpak en ons aanbod aan onze klanten in de regio”, legt Age Lindenberg, algemeen directeur en medevoorzitter van Alvarez & Marcel bij Penelox, uit.

“Marks huur maakt deel uit van ons strategisch ontwikkelingsplan voor onze fiscale capaciteiten en concessies op het gebied van fusies en overnames”, zegt Ernesto Perez, Managing Director van A&M Tax Practice en Head of Global Practice. “Onze recente aanwervingen in heel Europa en het hoge transactieniveau vergroten ons vermogen om klanten door de uitdagingen van voltooiing te loodsen.”

READ  350+ Nederlandse evenementenorganisaties sluiten zich aan bij de "Unmute Us"-strijd

In een reactie op zijn nieuwe uitdaging vertelde Sanders aan LinkedIn: “Ik ben erg enthousiast om me bij Alvarez & Marcel aan te sluiten. De inkomende en uitgaande steun is al geweldig en ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken.