mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maak kennis met de 9 nieuwe Nederlandse scaleups geselecteerd door Techleap.nl voor het definitieve pakket van het Rise Plan van 2021

Amsterdam gebaseerde Techleap.nl (Voorheen StartupDelta), een non-profit public finance-organisatie die de technologische omgeving in Nederland helpt meten en versnellen, heeft negen nieuwe schalen aangekondigd voor het definitieve volume van haar Techleap.nl Rise Program – 2021.

De negen scalpels die dit kwartaal zijn geselecteerd, hebben bewezen oplossingen om hun respectieve beroepen te transformeren, waaronder NADUVI, Returnista, TestGorilla, FeedbackFruits, Talk360, Optiply, Temper, VIKTOR en RoomRaccoon.

Maak kennis met de 🏆 20 EIT Digital Finalisten!

Ontdek hier de geweldige finalisten

Ontdek hier de geweldige finalisten Laat minder zien

Wat biedt Techleap.nl?

Techleap.nl claimt selectieve scale-ups te voorzien van “uitstekende” leer- en netwerkinfrastructuur. Via het Rise-project krijgen deze criteria toegang tot toonaangevende professionals, netwerken en middelen om te leren van en internationaal te groeien van de beste Nederlandse ondernemers.

Daarnaast zet het programma size-ups wereldwijd op de kaart bij corporates, investeerders en de media. De inzichten van het project zullen worden gebruikt om het technologische ecosysteem in Nederland verder te verbeteren en om barrières en oplossingen te definiëren voor de ontwikkelingsuitdagingen van de schalen.

Tjarda Voorneman, Lead, Techleap.nl Rise Program, zegt: “We zijn erg trots om weer een team van negen ambitieuze bedrijven te verwelkomen en zijn klaar om hun schaalvergrotingsproces te versnellen en hun netwerken uit te breiden. We kijken ernaar uit om ze samen te brengen om inzichten te delen en te leren van toonaangevende Nederlandse ondernemers.

Hier zijn negen geselecteerde scale-ups:

concepten

Oprichter: Eute de Coke

Opgericht: 2012

concepten Ontwikkelt leermiddelen om studentenbetrokkenheid en samenwerking met instellingen voor hoger onderwijs mogelijk te maken. Tools zijn ontworpen voor actief leren waarbij de nadruk ligt op een leergerichte interactieve leerervaring.

READ  Nederlandse uitgeverij herdrukt Rushdie's 'Satanic Verses'

Van Peer Review tot Interactieve Presentatie, FeedbackFruits biedt coherente en asynchrone leeroplossingen waarmee docenten hun onderzoeksmateriaal in verschillende formaten (video / document / audio / presentatie) kunnen creëren, peer learning kunnen vergemakkelijken door middel van feedback en discussie, en het leren van studenten kunnen evalueren.

Arbiter

Oprichter: Itai Gross

Opgericht: 2019

Arbiter Het is een online home en living outlet met een mix van 200+ merken en meer dan 35.000 producten in Nederland, België en Duitsland, met kortingen variërend van 30 tot 80 procent. Helpt platformmerken rechtstreeks aan consumenten te verkopen en te leveren.

Het afgelopen jaar heeft het bedrijf haar leveranciersportfolio uitgebreid met dagelijks nieuwe producten en merken. Dit helpt om meer klanten naar de site te trekken.

Praten 360

Oprichter: Hans Osnabrugge

Opgericht: 2016

Praten 360 Streeft naar het oplossen van verbindingsproblemen voor toepassingen die sterk afhankelijk zijn van internetconnectiviteit. Het bedrijf heeft een applicatie die kan worden gebruikt om internationaal te bellen op elke mobiele telefoon of vaste lijn over de hele wereld en werkt zelfs als de ontvanger geen internetverbinding heeft.

Het betalingsplatform van Talk360 heeft als doel ’s werelds eerste enkele kassaplatform te worden, dat betalingsmethoden integreert voor alle lokale valuta’s en alle gemeenschappen.

Testcorilla

Oprichters: Water Durville, Otto Verge

Opgericht: 2020

Testcorilla Het is een pre-assessmentplatform dat bedrijven helpt om het juiste talent aan te nemen door alle factoren te beoordelen die verband houden met het succes van de kandidaat, zoals cognitieve vaardigheden, zachte vaardigheden, specifieke beroepsvaardigheden, culturele fit, motivatie en taalvaardigheid. Het bedrijf beweert dat door het gebruik van TestGorilla hun klanten kostbare tijd besparen, objectief beslissingen nemen over het aannemen van personeel en kostbare misstappen voorkomen.

READ  De aspirant-investeerder probeert de Koninklijke Nederlandse schelp te doorbreken

Victor

Oprichters: Peter Madeleine, Water Redridge

Opgericht: 2017

Victor Hiermee kan de site toepassingen maken die workflows automatiseren. Het is een op Python-softwareontwikkelingskit gebaseerd raamwerk voor applicatieontwikkeling waarmee ingenieurs en andere domeinprofessionals snel hun eigen webapplicaties kunnen bouwen. Het platform van het bedrijf maakt de centralisatie en distributie van gegevens, modellen en analyses naar andere experts mogelijk, wat als een feit dient.

Hun missie is om het ware technische potentieel van de wereld te ontketenen door een platform te bieden dat mensen helpt “verveling te automatiseren en verbazingwekkende dingen te graveren”.

Returnista

Oprichters: Quinton Mல்லller, Olivier Mமுller, Ronald van de Laure

Opgericht: 2016

Returnista Voert een inkomstenbeheerplatform uit dat verkopers helpt een naadloze ervaring te bieden, gegevens vast te leggen en de verkoop van het inkomstenproces te verhogen. Het bedrijf ziet het inkomstengenererende proces als een ‘vergeten verkoopkanaal’. Door het juiste product op het juiste moment te leveren, kunnen verkopers tot 40 procent meer inkomsten behouden.

Matigheid

Oprichters: Hugo Finstra, Niels Ernst, Paul Ecking, Sebastian Don

Opgericht: 2015

Matigheid Het is een technologiegedreven marktplaats voor de taak om freelance professionals in contact te brengen met bedrijven in verschillende sectoren, waaronder horeca, logistiek en detailhandel. De site biedt bedrijven on-the-job planning, directe toegang tot het grootste aanbod van gekwalificeerde werknemers, volledige controle over het wervingsproces en efficiënte automatiseringsprocessen.

Aan de andere kant van de markt biedt Temper mensen kansen door werk te beheren via een intuïtieve applicatie-ervaring. Werknemers hebben gemakkelijk toegang tot het grootste aanbod van volledige controle over wie geïnteresseerd is, wanneer en waar ze werken, en het beste inkomen.

READ  De Nederlandse Ambassade viert de verjaardag van koning Willem-Alexander

optisch

Oprichters: Sander van den Brock, Wii Conder

Opgericht: 2015

optisch Cloudgebaseerde oplossing voor voorraadoptimalisatie en prognoses voor e-commercebedrijven. De oplossing integreert met de huidige webwinkel van de klant en verzamelt gegevens om het aankoopproces te automatiseren.

Het voorspelt voorraad op basis van historische verkoopgegevens en analyseert trends en seizoenen in verkoopgegevens. Bedrijven kunnen op basis van inkoopadvies bestellingen naar leveranciers sturen.

Kamer wasbeer

Oprichter: Timon van Dill, Natja Buckenberger

Opgericht: 2017

Kamer wasbeer Opgericht door een onafhankelijke hoteleigenaar. Het bedrijf zegt dat het een systeem biedt dat automatisch kamer-naar-kamer-kanstarieven opwaardeert en automatisch kamerupgrades en extra’s voor gasten maximaliseert. De oplossing van het bedrijf werd geselecteerd als de beste hotelmanagementorganisatie in 2020 en 2021.

CEO van MEWS, over zijn bloeiende SaaS voor hotels

Hoe de samenwerking met Salesforce hem hielp slagen!

Hoe de samenwerking met Salesforce hem hielp slagen! Laat minder zien