mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Larsen, Tony Heights derde voor Nederlands in meervoudig evenement

KRETA, NEB. – Chrisa Larson (Senior, Waverly, Waverly-Shell Rock HS) En Lucas Heights (Jr., Adele, ADM HS) Tone eindigde zondag als derde in het Happy Holidays Multi-Event voor de heren- en damesatletiekteams van Central College.

Larson leidde een team van vier Nederlandse vrouwen met 3.093 punten in de vijfkamp.

“Chrisa maakte over het algemeen een grote verbetering en had een aantal solide gebeurtenissen”, zei de coach. Jim Fuller Zei. “Ze had ongeveer vijf centimeter PR in haar hoogspringen. Ze was zo blij die dag.”

Alle andere Nederlandse meisjes probeerden hun eerste vijfkamp op school. Doreen Hinds (Tweede jaar, Primkar, South O’Brien HS) Stond op de zevende plaats met 2.647 punten. Raina Sikkels (Nieuw, Indinola) Stond op de achtste plaats met 2.605 punten. Curzin Lam (Nieuw, Mount Pleasant) Als negende met 2.120 punten.

“Covit heeft Darin’s middelbare schoolseizoen verpest omdat hij vorig jaar niet meedeed, dus het is twee jaar geleden dat hij Track ontmoette”, zei Fuller. “Ze hebben allemaal een aantal dingen goed gedaan, maar ik denk dat dit een goed team is. Ik voorspelde dat ze allemaal zouden strijden op de conferentie.”

Heights voerde de zevenkamp aan met 4.528 punten. Jackson Thompson (tweede jaar, Marion, Lynn-Mar HS) Nick Thompson (Sr., Newhall, Benton HS) werd vijfde met 4.457 punten en 10e met 4.037 punten.

“We hebben een aantal solide dingen gedaan”, zei Fuller. “Lucas en Jackson zullen je vertellen dat de hindernissen niet zo goed gingen als ze zouden willen. Jackson had een grote verbetering op de sprong en zijn beste tijd op de 1.000 meter lopen.”

READ  Dutch Vintage Pop Duo DONNA BLUE Share nieuwe single, 'The Beginning'

Keert terug naar het Central Indoor seizoen op de Dutch Athletics Classic op zaterdag 15 januari.