juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Journalist belooft claim Rangers op Nederlandse ster te wijzigen, verhuizing GVB kan eronder lijden

Joey Weerman staat bovenaan de lijst met verhuisdoelen van de Rangers, en journalist Pete O’Rourke zegt dat de benoeming van Giovanni von Bronkhorst bij iBrox cruciaal is voor het nakomen van het contract.Rangers-baas Giovanni von Bronkorst


© Kiwisport
Rangers-baas Giovanni von Bronkorst

Von Bronkorst was gepubliceerd Nadat hij vorige maand de nieuwe baas van Jersey was, krijgt hij zijn eerste kans om zijn team op te frissen wanneer de transferperiode volgende maand weer opengaat.

Wat is het laatste nieuws over Veeraman?

Weerman was deze zomer nauw betrokken bij de transfer naar het Rangers-team en hoopte dat toenmalig manager Steven Gerrard een deal zou kiezen die de moeite waard was. 7 miljoen Met de in Nederland geklede Hiranveen.

Heeranveen zette echter een prijskaartje van meer dan 10 miljoen pond en de centrale middenvelder vertelde de Nederlandse media VI dat de financiële verwachtingen van zijn bazen “gek” waren. Dagelijkse registratie.

De Rangers zijn niet zomaar de schutters van Weerman, aldus de Nederlandse media De Telegraaf Dagelijkse registratie, Italiaanse kant Hellos Verona heeft een veiling afgewezen.

Veerman Akkoord Toen de zomerdeadline naderde, faalde hij, ondanks de interesse van Feyenoord en AZ Alkmar uit Nederland, in zijn poging om uit Hiranwein te komen.

© Gegeven door Give Me Sport


Doe mee met de winactie

Met Rangers, Ajax, Feyenoord, AZ Alcmar, Hellas Verona en Atlanta begrepen De 23-jarige moet worden gecontroleerd.

Wat zei Pete O’Rourke over Weerman?

Ondanks de verandering in het management bij Ibrox, gelooft O’Rourke dat Weerman stevig op de radar van de Rangers blijft staan.

READ  De Nederlandse productiesector kijkt uit naar een bloeiend 2023 Functies

De journalist denkt dat von Bronkhorst een sleutelrol zou kunnen spelen om ervoor te zorgen dat zijn landgenoot in januari naar het blauwe gebied van Glasgow verhuist.

O’Rourke vertelde GIVEMESPORT: “Het viel ons toen gewoon op.

Voetbalterrasdebat: kan Man United de Ralph Ranknick-trofee winnen?

“Ze probeerden hem in de zomer vast te leggen en hij staat nog steeds hoog op de lijst van potentiële doelwitten.

“Nu Von Bronkhorst er is, denk ik dat het extra gewicht zal geven aan het nastreven van die interesse in de Nederlanders.”

Hoe functioneerde Veeraman in de beginfase van zijn carrière?

Het grootste deel van Veeraman verschijningen Dit seizoen speelde hij in de rol van verdedigende middenvelder, maar dat weerhield hem er niet van om zijn aanvallende intenties te tonen, want hij scoorde dit weekend drie goals en zeven assists.

De eerste nieuwsgierigheid van de Rangers was dat hij was teruggedrongen door zijn opvallende optredens in het verleden. Negen gevallen Hij registreerde ook nog 11 assists op 35 trips.

Weirmann, gewaardeerd op 6. 6,3 miljoen Verhuizing,Heeft de senior cap voor Nederland nog niet gewonnen, maar hij heeft al van jongs af aan talent getoond Vertegenwoordigd Zijn thuisland internationaal voor onder de 19 jaar.

Lees verder – Januari Exchange Window 2022: wanneer gaat het open, wanneer gaat het dicht en welke spelers gaan verhuizen?