maart 5, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Krijg Nederlandse hulp voor zorg, water, wegen | Brieven aan de redactie

Het onderwerp van de hoge misdaadcijfers in ons geliefde land is te wijten aan de armoede en volslagen waardeloosheid van sommige van onze mensen. Ja, we weten dat sommige mensen hun leven op het spel zetten en allerlei trucs uithalen om geld te verdienen.

Onze kosten van levensonderhoud zijn geëscaleerd en mensen kunnen alleen voedsel kopen en niet alle onnodige dwaasheden in deze tijd van het jaar. Dit is een pluspunt, en dat zouden we altijd moeten doen.

Er zijn torenhoge tarieven voor:

• overleg;

• specialisten in ons land – veel van onze huisartsen noemen zichzelf specialist;

• alle procedures in particuliere ziekenhuizen;

• thuiszorg;

• particuliere verpleging;

• medische uitrusting;

• vooral medicijnen.

In Europa en Canada is er universele gezondheidszorg; in het VK is er de National Health Service (NHS). We kwamen uit een koloniaal systeem. Hoe komt het dat noch onze grondlegger, noch zijn toekomstige regering ooit aan NHS hier in Trinidad hebben gedacht? De algemene ziekenhuizen en gezondheidscentra laten, zoals we allemaal weten, veel te wensen over. Het is wisselvallig. Je komt vandaag door en morgen heb je niet zoveel geluk.

Laat de Nederlanders u laten zien hoe u universele gezondheidszorg moet beheren en hoe de apotheken worden beheerd. Laten we de show op gang brengen voor 2023. Iedereen moet betalen aan een verzekeringssysteem. Als we 1,4 miljoen mensen hebben en iedereen betaalt, dan gaat het lukken. U betaalt uw doktoren goed, heeft alle medische apparatuur in de ziekenhuizen en klinieken aan het werk. Dit zal helpen om een ​​deel van de armoede in T&T uit te roeien.

READ  Nederlanders besteden meer tijd aan kerstinkopen dan ooit tevoren

Tegelijkertijd kunnen de Nederlanders u laten zien hoe u uw waterleiding beheert, want Holland, of Nederland, is letterlijk op een meer gebouwd. Het beheerde de meeste meren en kanalen ter wereld. Hun bevolking is 1,8 miljoen mensen.

Veel van onze bestuurders zijn in dat land geweest en hebben het gezien. Stellen ze geen vragen? Iedereen of de meeste mensen spreken ook Engels in Nederland. U hoeft het alleen maar te vragen. Laat alstublieft valse trots de verheffing van T&T niet tegenhouden.

Vraag om een ​​gesprek met de premier de heer Mark Rutte. Hij is een aardige man en zal T&T helpen; zo niet, dan stuurt hij het juiste team om Dr. Rowley en zijn team te helpen het goed te maken.

Iedereen wil dat een ander land wordt verheven. Zie hoe hij zijn excuses aanbiedt aan Suriname over de historische slavenscène daar.

Nederlanders zijn de op één na grootste voedselexporteur ter wereld; ze kunnen T&T laten zien hoe ze hun landbouw op orde kunnen krijgen, laten zien hoe je kassen kunt maken met windenergie. Ze creëren geweldige landbouw en hun hoogwaardige voedsel wordt allemaal door hen geproduceerd, hoewel veel goedkoper dan het onze.

Nederlanders hebben heel weinig geïmporteerd voedsel in hun supermarkten.

Laten we proberen onze mensen op te schalen en boodschappen doen voor voedsel, groenten en fruit betaalbaar te maken voor elk kind, elke vrouw en elke man in T&T. Dit zal ook een deel van de armoede uitbannen.

De Nederlanders en de Duitsers kunnen je ook laten zien hoe je je wegen kunt herbouwen. Ik heb snelwegen van berg tot berg gezien in Duitsland. Fantastisch; dat kan hier. Elke weg in Nederland – en ik denk dat ze de beste wegen ter wereld hebben – heeft allemaal witte markeringen, pijlen en borden om mensen te laten zien waar ze zijn.

READ  Newcastle United komt eindelijk tot overeenstemming met Lille voor de Nederlandse centrale verdediger Sven Botman

Op dit moment heeft het enorme aantal kuilen in onze wegen onze mensen gespannen, het heeft ieders mentale toestand verstoord, en misschien heeft dit bijgedragen aan de woede onder ons volk. Dit zou moeten worden opgelost; dit moet niet lichtvaardig worden opgevat.

We hebben onze mentale geest nodig om minder stressvol te zijn voor 2023. Laten we mentale stress uitroeien voor 2023. Laten we ons land er mooi uit laten zien voor 2023. Gelukkig nieuwjaar, iedereen.