mei 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse reus stelt beste tijd in om aanbiedingen voor Arsenal-doelwit te overwegen

Arsenal is al lange tijd bewonderaars van Cody Gakpo en hij maakte indruk op hen met zijn prestaties in de laatste campagne.

De Nederlander heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs over het hele continent en de Gunners hopen dat hij zich bij hun wederopbouw voegt.

PSV zal voor de juiste prijs verkopen omdat ze weten dat hij uiteindelijk zal vertrekken.

Ze willen echter zoveel mogelijk geld verdienen aan zijn vertrek, en dat zal niet snel gebeuren.

Zelfs als ze een aanbod krijgen dat voldoet aan hun vraagprijs, zullen ze zijn vertrek waarschijnlijk uitstellen, volgens een nieuw rapport.

Eindhovens Dagblad geciteerd door VoetbalNieuws beweert dat ze hem willen laten zien in de Champions League-kwalificatiewedstrijden die volgende maand van start gaan.

Hoewel het rapport Arsenal niet noemde, staat het erop dat hij interesse heeft van verschillende clubs, en we hebben hun interesse in hem eerder besproken.

Alleen de mening van Arsenal

We kunnen wachten om hem later in het venster aan onze ploeg toe te voegen, maar het zal hem ten goede komen als hij zich nu bij de groep voegt en zich voorbereidt op de campagne.

We hebben veel aanvallers en de concurrentie om een ​​plaats is zwaar. Gakpo zou dit jaar misschien niet doorbreken in de basiself als hij zich nu niet bij ons voegt.

———————————

OPROEP AAN ALLE ARSENAL-FANS! Iedereen die een artikel of video-opiniestuk over JustArsenal wil bijdragen, neem dan contact met ons op via deze link…

Mikel Arteta ontmoet de pers na ongelooflijke 4-0 vernietiging van Chelsea

READ  Erdoğan wint mogelijk Nobelprijs voor inspanningen Oekraïne: Nederlandse krant


Veel plezier, deel en abonneer je op Alleen Arsenal-video’s
hannel/UCTexlY_4i_2QycQlCL552OA” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Alleen Arsenal-video’s