juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koninklijke Nederlandse Schaatsbond gaat afscheid nemen van Coopmans

Koninklijke Nederlandse Schaatsbond gaat afscheid nemen van Coopmans

Houd Olympisch nieuws gratis

Ondersteuning insidethegames.biz voor slechts 10

Al bijna 15 jaar loopt insidethegames.biz voorop in het onbevreesd rapporteren over wat er gebeurt in de Olympische Beweging. Als eerste website die niet achter een betaalmuur is geplaatst, hebben we nieuws over het Internationaal Olympisch Comité, de Olympische en Paralympische Spelen, de Commonwealth Games en andere grote evenementen toegankelijker dan ooit gemaakt voor iedereen.

insidethegames.biz heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de uitmuntendheid van zijn rapportage en de breedte van zijn dekking. Voor veel van onze lezers uit meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld is de website een essentieel onderdeel van hun dagelijks leven. De ping van onze gratis dagelijkse e-mailwaarschuwing, die elke ochtend 365 dagen per jaar om 6.30 uur Engelse tijd wordt verzonden en in hun inbox terechtkomt, is net zo vertrouwd als hun eerste kopje koffie.

Zelfs tijdens de slechtste tijden van de COVID-19-pandemie handhaafde insidethegames.biz zijn hoge standaard voor het dagelijks rapporteren van al het nieuws van over de hele wereld. We waren de eerste publicatie ter wereld die de dreiging signaleerde waarmee de Olympische Beweging werd geconfronteerd door het coronavirus en sindsdien hebben we ongeëvenaarde berichtgeving over de pandemie.

Terwijl de wereld uit de COVID-crisis begint te komen, wil insidethegames.biz je uitnodigen om ons op onze reis te helpen door onze onafhankelijke journalistiek te financieren. Uw onmisbare steun zou betekenen dat we zo uitgebreid kunnen blijven rapporteren over de Olympische Beweging en de gebeurtenissen die haar vormen. Het zou betekenen dat we onze website voor iedereen open kunnen houden. Vorig jaar lazen bijna 25 miljoen mensen insidethegames.biz, waarmee we verreweg de grootste bron van onafhankelijk nieuws zijn over wat er gebeurt in de wereldsport.

READ  Controversiële WK-scheidsrechter Mateu Lahoz wordt herenigd met de Nederlandse sterren van Barcelona nadat hij door Frenkie De Jong en Lionel Messi 'nutteloos', 'schandalig' en 'niet opgewassen' werd genoemd

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, zal helpen om onze wereldwijde dekking in het komende jaar te behouden en te verbeteren. Ons kleine en toegewijde team was vorig jaar extreem druk bezig met de herschikte Olympische en Paralympische Spelen in Tokio, een ongekende logistieke uitdaging die onze krappe middelen tot het uiterste oprekt.

2022 zal niet minder druk of minder uitdagend zijn. We hebben de Olympische en Paralympische Winterspelen in Peking, waar we een team van vier verslaggevers naar toe sturen, de Commonwealth Games in Birmingham, de Summer World University en Asian Games in China, de World Games in Alabama en meerdere Wereldkampioenschappen. En natuurlijk is er de FIFA World Cup in Qatar.

In tegenstelling tot vele anderen is insidethegames.biz voor iedereen beschikbaar om te lezen, ongeacht wat ze zich kunnen veroorloven te betalen. We doen dit omdat we vinden dat sport van iedereen is en dat iedereen informatie moet kunnen lezen, ongeacht hun financiële situatie. Terwijl anderen proberen financieel te profiteren van informatie, doen wij er alles aan om deze met zoveel mogelijk mensen te delen. Hoe groter het aantal mensen dat op de hoogte kan blijven van wereldwijde gebeurtenissen en de impact ervan kan begrijpen, des te transparanter zal sport worden.

Ondersteun insidethegames.biz voor slechts £ 10 – het duurt maar een minuut. Als je kunt, overweeg dan om ons elke maand met een vast bedrag te steunen. Dank u.

Lees verder