juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uitrusting en herinneringen van Dutch Springs, van kajaks tot graafmachines, zijn beschikbaar op online veiling |  Regionaal nieuws van Lehigh Valley

Uitrusting en herinneringen van Dutch Springs, van kajaks tot graafmachines, zijn beschikbaar op online veiling | Regionaal nieuws van Lehigh Valley

Herinneringen aan Dutch Springs zijn online te koop.

Het waterpark en duiklocatie Lower Nazareth Township is gesloten, maar uitrusting en uitrusting die in de loop van 40 jaar is opgebouwd, is verkrijgbaar bij Alderfer Auction. Wetsuits, vinnen, tanks en maskers zijn beschikbaar, evenals voertuigen, zeecontainers, compressoren en een graafmachine. De veiling is vorige week gestart en loopt tot en met 26 april.

Toen vorig jaar het nieuws uitlekte dat de met water gevulde steengroeve bij Hanoverville Road zou sluiten, waren fans van het park bedroefd en de duikgemeenschap geschokt. Dutch Springs is een favoriete recreatie- en trainingslocatie voor duikers en dient als oefenterrein voor hulpdiensten.

Trammell Crow, een divisie van CBRE Group Inc., is van plan om twee magazijnen op het terrein te plaatsen, één aan de kant van Lower Nazareth en de andere aan de kant van Bethlehem Township. De ontwikkelaar werkte om de steengroeve open te houden en bereikte uiteindelijk overeenstemming met lokale duikers Ken Kraft, een voormalig president van de Northampton County Council, en Jim Folk, die een duikwinkel heeft in Bethlehem Township.

Kraft and Folk zal de duiklocatie heropenen onder een nieuwe naam, hoewel het waterpark voorgoed is verdwenen.

De in Texas gevestigde ontwikkelaar en DIVE LLC, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door Kraft and Folk, kwamen met een plan om de steengroeve te redden en toeristendollars naar de Lehigh Valley te laten stromen.

“We zijn gewoon twee jongens die hun best proberen te doen voor deze industrie in het noordoosten”, zei Kraft tijdens een eerder interview. “We hadden een plan en kwamen in contact met Trammell Crow.”

READ  Nederlandse F1 vertelt Grand Prix-fans om te draaien om naar de duinen te kijken | Racenieuws

Dat plan omvatte geen onredelijke eisen of petities om de steengroeve te redden. Kraft, Folk en Trammell Crow vonden een manier om een ​​derde perceel uit het pand te houwen om de steengroeve open te houden en werkten rond het plan voor twee magazijnen. Dat betekent dat de steengroeve open blijft voor recreatie en training van eerstehulpverleners.

Sommige ambtenaren hebben het voorstel van Trammell Crow aan de kaak gesteld, maar het land bevindt zich in een zone die magazijnen toestaat. De big-box gebouwen verrijzen over de hele regio, op korenvelden, open ruimte en een golfbaan. Dutch Springs werd door sommigen beschouwd als een lokale schat, maar het was beschikbaar voor ontwikkeling.

Voor fans van Dutch Springs met grote achtertuinen heeft Alderfer een zipline en mobiele trampoline. Er zijn ook waterfietsen, springkussens, kajaks, paddleboards, fietsen en helmen. Voor restauranteurs is er commerciële keukenapparatuur, waaronder een hotdogroller en een pizzaoven, beschikbaar.

Alderfer handelt de pensioenverkoop af namens de Nederlandse Springs-eigenaren Stuart en Jane Wells Schooley, die het pand in 1980 brachten voor $ 97.662. De prijs die Trammell Crow zal betalen bij het sluiten is niet bekendgemaakt.

Alderfer is gevestigd in Hatfield, Montgomery County, en verzorgt veilingen van sieraden, verzamelobjecten, vuurwapens, munten, voertuigen, postzegels, munten en meer. Biedinstructies worden uitgelegd op de website van het bedrijf website.