april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kijk eerst naar de belangrijkste pagina van de Super League in het Nederlandse cricketgeschiedenisboek, zegt de coachANI |
Bijgewerkt:
28 mei 2021 09:25 Er is

Dubai [UAE]28 mei (ANI): De Nederlandse coach Ryan Campbell heeft de eerste serie van zijn team in de ICC Cricket World Cup Super League “de belangrijkste pagina in het Nederlandse cricketgeschiedenisboek” genoemd.

Nederland speelt van 2 tot en met 7 juni in Kampong, Utrecht, tegen Ierland in een ODI-reeks van drie wedstrijden. Samen met het districtstrio van Tim van der Kugton, Fred Klaassen en Brandon Clover, beschikt het team over de fantastische jonge Musa Nadeem Ahmed, die zijn debuut maakte.

“Ons eerste optreden in de veelbesproken Super League is ongetwijfeld de belangrijkste pagina in het geschiedenisboek van de Nederlandse cricket. We hopen dit hoofdstuk te openen met een echt competitieve serie tegen onze beste vrienden en vijanden Ierland”, aldus de Nederlandse coach Campbell. Volgens een ICC-release.

“We zullen onze beste jonge talenten blijven ondersteunen en ik ben erg blij Musa Nadeem toe te voegen aan onze lange lijst van recente debutanten. Zijn vorm in de Topklasse is uitstekend en zijn harde werk over ons lange gat met de internationale cricket heen zal ongetwijfeld een zware series, maar de spelers zijn er klaar voor. Ik weet dat die er zijn, het wordt een heerlijke week cricket. “

Wanneer Nederland vanwege logistieke problemen van de coronavirusinfectie laat aan hun CWC Super League-campagne begint, kunnen ze opklimmen naar de vijfde plaats op de ladder als ze de reeks met 3-0 winnen van Ierland. Ierland, momenteel 10e met 10 punten, zou door kunnen gaan naar de tweede plaats met 3-0.

READ  Nederlandse verzekeraar Aegon verhoogt prognoses voor kapitaal, cashflow

Nederland: Peter Sealer (kapitein), Scott Edward, Max O’Dowd, Stephen Myberg, Ben Cooper, Boss de Leed, Tim von Der Kugton, Logan van Peek, Fred Klaassen, Philip Boisevine, Vivian Kingco, Brandon Glover, Musa Nadeem Ahmed , Saqib Zulfikar. (ANI)