juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voetbal-Nederlandse aanvoerder Vijnaltham bevordert warme zege

Voetbal-Nederlandse aanvoerder Vijnaltham bevordert warme zege

De Nederlandse aanvoerder Georgino Vijnold prees de verbeterde prestaties van het team in hun tweede overwinning van de opwarmwedstrijd voor het EK 2020 tegen Georgië met 3-0 op zondag. Na een 2-2 gelijkspel tegen Schotland in de openingswedstrijd van vorige week, zal een klinkende overwinning Oranje onder druk zetten.

“We hebben gewonnen en vanavond is een groot pluspunt dat het soms goed ging”, zei Vijnaltham. “De fouten die we maakten tegen Schotland gingen goed vandaag. We maakten alleen wat fouten aan het einde van de eerste helft, waardoor Georgië kansen kreeg. Maar in de tweede helft hadden we geen probleem.”

“Je weet dat de wedstrijdresultaten door kleine dingen kunnen worden bepaald, dus we moeten de risico’s verkleinen en daar moeten we hard voor werken”, zei hij, eraan toevoegend dat de Nederlanders nu uitkijken naar de Groep C-wedstrijd van aanstaande zondag tegen Oekraïne in Amsterdam. Vijnaltham zei dat de kritiek werd besproken door Nederlandse spelers na de Schotse vriendschap

“We hebben erover gepraat. We weten dat de media belangrijk is, Nederland is belangrijk.” Maar ik vertelde de jongens ook dat het de moeite waard was na de manier waarop we tegen Schotland speelden. Je moet er niet voor weglopen.

“Maar we hoeven niet te luisteren naar alles wat ze zeggen en we moeten het vertrouwen hebben om het beter te doen. Dat hebben we gedaan. Dit soort wedstrijden zijn goed om je voor te bereiden op het EK”, voegde hij eraan toe. Oranje speelt alle drie hun eerste ronde wedstrijden in het Euro Johann Groof Stadion in Amsterdam, met Oostenrijk en Noord-Macedonië na hun eerste wedstrijd tegen Oekraïne. (Geschreven door Mark Gleason in Kaapstad; bewerkt door xx)

READ  VIDEO: Super Eagles Calvin Bassey spreekt Nederlands na aankondiging door Ajax

(Dit verhaal is niet bewerkt door medewerkers van Devtiscourse, het is automatisch gemaakt vanuit een geïntegreerde feed.)