mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Justra is vernoemd naar het Nederlands Olympisch team

Rising Sr. drie keer All-American Call

Voet stijgende senior en drie keer All-American Kitty Lynn Justra Genoemd naar het Nederlands Olympisch team op donderdag.

Justra is de eerste vrouwelijke quarterback die een Olympische ligplaats wint (in het verleden of heden). Volgende week worden er nog veel meer namen verwacht.

Justra is een van de meest dominante centra in universiteitssporten sinds ze in 2018 bij het programma kwam. Hij ontving de ACWPC All-American Coral Raw-nota als eerstejaarsstudent en ontving later First Team Corps Raw als tweedejaarsstudent. Na in het seizoen 2020 met het Nederlands elftal aan de bak te hebben gezeten, werd Justra afgelopen seizoen het tweede team All-American.

Justra hielp de Bears de halve finales van het NCAA Championship te bereiken in zowel 2018 als 2019.

“Na drie elite-seizoenen te voet zag ik Kitty uitgroeien tot een student-atleet van wereldklasse in het zwembad en in de klas,” Foot Head Coach Coralie Simmons Zei. “Het is geweldig om te horen dat ze is vernoemd naar het Olympisch team en de show. Allemaal.”

Nederland eindigde in januari als tweede op de Olympische Spelen van Tokio in de Olympische kwalificatie. Nederland kwalificeerde zich in 2012 en 2016 niet, maar won in 2008 wel de gouden medaille.

De Olympische kampioenschappen waterpolo voor dames 2020 lopen van 24 juli tot en met augustus. Tokyo Datsumi Internationaal Zwemcentrum7.

READ  Herziene Nederlandse Vreemdelingenwet en Basisregels