juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Je kunt nog voor Black Friday een stop Dutch stove krijgen met bijna $ 200 korting

Elk product dat we aanbieden, wordt onafhankelijk geselecteerd en beoordeeld door onze redactie. Als u een aankoop doet via de bijgevoegde links, kunnen we een commissie ontvangen.

Vakanties vol complexiteit zijn niet leuk en ook niet comfortabel. Hoewel tafeldecoraties mooi zijn, is het op een feestelijke manier serveren van uw diner een zeer efficiënte en aantrekkelijke manier om de tafel te decoreren.

Kopen: Stop 3,5-Quart Pumpkin Coconut, $ 222 (oorspronkelijk $ 414) amazon.com

Nederlandse fornuizen die de voorkeur hebben van de redacteur van Staub, zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer dat fornuisbestendig, ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig is. Dit heavy-duty fornuis is een van de meest veelzijdige gereedschappen die een thuiskok kan hebben. Deze kunnen worden gebruikt om beugels te maken, te frituren, te bakken en te braden. Ze zijn perfect voor koude winterse gerechten zoals stoofvlees of rundvleesstoofpot, en zijn ook goed voor het bakken van vers brood. In plaats van vocht weg te laten, is het nauwsluitende deksel ontworpen met zachte spikes aan de binnenkant, die helpen om de sappen opnieuw aan het voedsel toe te voegen door een regenwoudeffect te creëren. De geëmailleerde basis is compatibel met alle kookoppervlakken zoals gas, inductie en elektriciteit en zorgt ervoor dat de harde binnenkant de warmte gelijkmatig kan verdelen voor een goede bruining. Als de pompoen zich niet vormt, is er altijd 3 kwart artisjokvorm Of 3-kwart tomatenversie Het kan op elk moment van het jaar een festival zijn.

We zijn dol op deze optie van 3,5 liter voor het serveren van bijgerechten voor de feestdagen in de oven, zoals aardappelpuree of geroosterde geroosterde groenten. De oranje kleur is te koop op Amazon, maar je kunt ook de witte versie vinden $ 200 bij Williams Sonoma. Of het nu gaat om boodschappen voor u of uw dierbaren, de Hollandse kachel is een traditioneel item dat elke thuiskok zou moeten hebben. Het kan geen kwaad dat het een beetje extra speciaal is-Je kunt vóór Black Friday bijna $ 200 korting krijgen.

READ  Nederlandse start-up mikt groots met recyclebare 3D-geprinte boot