juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het in Nederland gevestigde SciSports haalt € 1 miljoen binnen van Rabobank, anderen om voetbalorganisaties te helpen hun prestaties te verbeteren

Het in Zeist gevestigde SciSports, een leverancier van voetbaldata-intelligentie voor professionele voetbalorganisaties en -spelers, heeft maandag aangekondigd dat het € 1 miljoen aan groeikapitaal heeft opgehaald van Nederlandse bankfirma Rabobank en bestaande aandeelhouders.

Het Nederlandse bedrijf zegt dat het de fondsen zal gebruiken om zijn voetbalanalyse-applicaties te ontwikkelen en de wereldwijde expansie te versnellen.

Hoe kunt u uw open source-beveiliging verbeteren?

Volg deze drie stappen en ga op weg naar sterkere beveiligingspraktijken.Laat meer zien
Volg deze drie stappen en ga op weg naar sterkere beveiligingspraktijken.Laat minder zien

Vincent van Renesse van Duivenbode, CEO van SciSports: “De financiering van de Rabobank en onze bestaande aandeelhouders speelt een cruciale rol bij het verder opschalen van onze oplossingen en de groei van ons bedrijf. Met dit fonds kunnen we onze productroadmap en ambitieuze plannen uitvoeren.”

De aankondiging komt enkele dagen nadat het zijn thuisbasis van Amersfoort en Enschede naar de KNVB Campus in Zeist heeft verplaatst.

SciSports: wat u moet weten

Onder leiding van Vincent van Renesse van Duivenbode, SciSports is een sportanalysebedrijf dat gegevensgestuurde bruikbare inzichten biedt om professionele voetbalorganisaties te helpen hun prestaties te verbeteren.

Met de voetbalanalysesoftware van het bedrijf kunnen organisaties meerdere tracking- en evenementgegevensstromen combineren met aangepaste parameters om AI-gestuurde bruikbare inzichten te creëren. De toepassingen van het bedrijf voor het scouten van spelers en prestatieanalyse komen tegemoet aan de specifieke behoeften van een breed scala aan professionals uit de industrie.

Bijgevolg biedt het Nederlandse platform een ​​toolkit om de prestaties van het team en de spelers te maximaliseren door zowel fysieke als tactische analyse, rapportage en visualisaties op te nemen.

READ  Redenen voor de ineenstorting van de Nederlandse militaire macht in Ceylon en India - Analyse - Eurasia Review

Met de recente Eredivisie-brede uitbreiding en de langdurige samenwerking met de Keuken Kampioen Divisie werkt SciSports samen met meer dan 100 voetbalorganisaties wereldwijd.

Robbert Lut, Startup & Scale-up bankier bij Rabobank, zegt: “We zijn verheugd om bij te kunnen dragen aan de volgende groeifase van dit datagedreven softwarebedrijf. Patrick Ebbekink en ons team van lokale accountmanagers zijn altijd op zoek naar innovatieve bedrijven die we kunnen helpen bij de volgende stappen in hun ontwikkeling. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met SciSports voort te zetten door hen te voorzien van financiering, netwerk en kennis.”

De helft van uw personeel is van plan binnenkort te stoppen!

Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat ze blijven. Bekijken!Laat meer zien
Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat ze blijven. Bekijken! Laat minder zien