mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Inter, Lazio en AC Milan zijn allemaal geïnteresseerd in het ondertekenen van een gratis transfer naar de Nederlandse vleugelverdediger Patrick van Anholt, melden Italiaanse media


Inter zou de ondertekening van de 30-jarige Nederlandse vleugelspeler Patrick von Pathold uit zijn contract bij Grittle Palace kunnen zien, maar ze zullen concurrentie krijgen van andere Serie A-clubs.

Dit meldt het Italiaanse persbureau FCInterNews, Inter, Lazio en A.C. Milan zegt dat ze de speler in de gaten houden en de komende weken voor hem kunnen gaan.

Er wordt aangenomen dat Nerassuri prioriteit heeft gegeven aan de komst van de linkshandige voor de zomerse transferperiode, met Ashley Young die naar Aston Villa vertrekt en de verkoop van Evan Perisic nog steeds een goede kans is.

Von Anhold kan het glamoureuze profiel van de club vertegenwoordigen, omdat ze het team van Simone Inzaki een betrouwbare optie zullen bieden wanneer ze binnen de budgetlimieten blijven.

De club wordt in de etalage voor het linkshandige personage aan meerdere namen gekoppeld, maar in de meeste gevallen komt Von Onhold naar verwachting met een gratis transfer op de proppen.

Echter, met de interesse van de Serie A en andere Europese clubs, is het niet alleen Nerasuri die naar de Nederlander kijkt, er wordt verwacht dat de speler tekent, en voorlopig worden Lazio en AC Milan beschouwd als de belangrijkste rivalen van Inter voor de ondertekening van de speler.


READ  VOC reist naar halve finale Nederlandse T20 Cup