mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denzil Dumfries Inter Move, Nederlands mediabericht


Volgens een bericht in de Nederlandse media zou Denzil Dumfries heel dicht bij een overstap naar Inter kunnen zijn na de spectaculaire scènes voor Nederland.

tijdens het spreken Oranje zomer Uitzending, Telegraaf Journalist Valentine Triesen legde uit dat hij denkt dit weekend zelfs de reis naar Milaan te kunnen maken met agent Mino Riola hier.

Denzil Dumfries maakte tijdens Euro 2020 indruk op veel clubs en fans met zijn slechte runs en doelpunten. De speler van PSV Eindhoven is aangesloten bij meerdere clubs, waaronder Inter.

“Je moet geld hebben om iemand te kopen. Riola staat duidelijk dicht bij Inter. Voor zover ik heb begrepen, zal Dumfries nu met Royala op weg zijn naar Inter. ”

Deze week is het Franse team naar verluidt actief op zoek naar Inter als alternatief voor Agraf Hakim, die naar Paris Saint-Germain emigreerde.

Telegraafjournalist Denzel Dumfries en Agraf Hakimi legden uit hoe gelijkaardige spelers werkelijk zijn, en Mino Riola wil graag de overstap maken, aangezien een andere klant geschikt is om in een van Europa’s top vijf competities te spelen.

“Op dit moment. Er zijn betere kaarten om hem te kopen. Ze hebben Agraf Hakimi verkocht, dus ze zien er echt goed uit. Hij is de enige speler. Riola krijgt het geld voor deze transfer.”


READ  De Turk die de Nederlandse koe verkrachtte; Islamofobie heeft een grote dag gehad