januari 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik sta versteld van de intellectualiteit”

Voormalig WWE-manager Nederlandse Mantell hekelde de boeking van Shotzi door het bedrijf en Raquel Rodriguez op SmackDown.

Het duo zou het deze week opnemen tegen Ronda Rousey en Shayna Baszler in een tagteam-wedstrijd op het blauwe merk. Het voormalige MMA-duo viel Rodriguez echter backstage aan voor de wedstrijd, waarbij ze haar arm verwondde.

Shotzi nam het vervolgens alleen op tegen Rousey en Shayna in een twee-tegen-een handicapwedstrijd. Terwijl Raquel naar buiten kwam om haar partner te helpen, kon ze niet veel doen met een geblesseerde arm toen het hielduo de overwinning pakte.

Spreken op Sportskeeda Wrestling’s Smak pratentrok Dutch Mantell Shotzi’s intellect in twijfel om het alleen tegen Ronda en Shayna op te nemen.

“Ze zien er allebei stom uit. Shotzi, [was like] ‘Ik neem jullie allebei aan.’ Waarom zou je dat doen? Ze had kunnen zeggen: ‘Ik neem het tegen een van jullie op, laten we het eerlijk maken’, en jij had hetzelfde kunnen afmaken. En opeens komt hier Raquel met een gebroken arm en ze ligt daar verdomd tranen naar beneden te zuigen, ‘zei Dutch Mantell.

De veteraan vervolgde:

“Ik bedoel, als je zo stom bent om je kont* te laten slaan, zie ik niet waar de hitte is. Ik ben niet boos op Ronda en Baszler. Ik ben gewoon verbaasd over de intellect van Shotzi en Rodriguez Wat denk je in godsnaam?” [From 34:59 – 35:39]

YouTube-cover

Als je het gemist hebt, kun je de volledige SmackDown-resultaten bekijken door te klikken hier.


Shotzi komt dit weekend in actie tijdens WWE Survivor Series WarGames

Shotzi krijgt zaterdag een kans op vergelding tegen Ronda Rousey als ze het opneemt tegen laatstgenoemde voor het SmackDown Women’s Championship op de Survivor Series.

READ  Lady Dutch Newton ontploft | Bella

De wedstrijd tussen de twee kwam tot stand nadat de voormalige NXT-ster de sixpack-uitdaging had gewonnen om de nummer 1 kanshebber voor de titel van Rousey te worden.

Shotzi hoopt een risico te nemen en te botsen met de SLECHTSTE VROUW OP DE PLANEET “Ronda Rousey” voor het SmackDown Women’s Championship.#WWE #WWESurvivor-serie #WWEOorlog spellen #WWEop SSL https://t.co/W3ro2agoq8

Het duo is geen onbekende als het gaat om tegenover elkaar staan ​​in de ring. Ze zijn in het verleden twee keer met elkaar in botsing gekomen op WWE TV-programma’s, waarbij Rousey bij beide gelegenheden de overwinning pakte.

De 30-jarige is een underdog die de wedstrijd in Survivor Series ingaat, en het zou een van de meest schokkende momenten in de WWE-geschiedenis zijn als ze erin slaagt de Baddest Woman on the Planet toe te eigenen.

Denk jij dat Shotzi een kans maakt tegen Ronda Rousey? Geluid uit in de comments hieronder en laat het ons weten!


Vermeld Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in als je citaten uit het artikel gebruikt!

Keert Stone Cold Steve Austin terug om het op te nemen tegen Brock Lesnar? Een WWE Hall of Famer weegt mee. Klik hier