juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Nederlandse bedrijf ontwierp het nieuwe geavanceerde DC van de Russische fruitimporteur

Het Nederlandse bedrijf ontwierp het nieuwe geavanceerde DC van de Russische fruitimporteur

De bouw van het nieuwe DC van Art Fruit, een Russische exporteur van fruit en exoten, is momenteel in volle gang. Deze Russische marktleider verdeelt exotische en delicate groenten en fruit. Deze gaan naar winkelketens, restaurants en productiebedrijven in heel Rusland. Het produceert een state-of-the-art nieuwbouw van 24.000 m2. Daarnaast is er 5.000 m2 kantoorruimte. Het bedrijf gaf het Nederlandse bedrijf Bogaerds Architects and Engineers de opdracht om het gebouw te ontwerpen.

“Een Nederlandse contactpersoon van dat bedrijf raadde ons aan. Die contactpersoon weet hoeveel kennis en kunde we hebben in het AGF-magazijn”, legt architect Rafael Griezmann uit. “We hebben constructies ontworpen zoals het nieuwe gebouw van Nature’s Pride. Dus het bedrijf kende ons record door dit soort magazijnen. Onze ontwerpen dekken alle logistieke vereisten.”

Een Russisch bedrijf voert de bouw van DC uit. Volgende maand moet het gebouw lucht- en waterdicht zijn. Gepland om in de zomer af te ronden. “Russische gebouwen vragen om een ​​ander ontwerp dan West-Europa. Hun klimaat is intenser. Je moet dus met verschillende sneeuwbelastingsparameters werken, we hebben bijvoorbeeld de constructie aangepast. Het gebouw moet immers vele jaren meegaan”, zegt Rafaël.

De nieuwbouw wordt aan één zijde gescheiden door exoten en zachtfruit. “We hebben goed nagedacht over hoe we de processen intern konden verbeteren. De loonkosten zijn in Nederland niet hoog. Maar er is zeker ruimte om de prestaties te verbeteren. Dat hebben we vertaald naar een logistiek ontwerp. En daar is het bouwkundig ontwerp op afgestemd. Dat.”

“Perry en Exotics zijn geweldige productieteams. We verwerken het in een ontwerp dat de trots van onze klant weerspiegelt. Zowel de binnen- als buitenbalken zijn hoog gezet. Het vertaalt zich in een kleurrijk gebouw. ​​Levert niet op. Maar het creëert een prachtige heelheid”, Rafaël gaat verder.

READ  Het COVID-19-vaccin wordt vervangen door de Nederlandse voetbalster Mathiez de Lict

De wereldwijde epidemie is dat het hele consultatieproces grotendeels digitaal is. “Dat klopt ook. Digitaal advies voor overzeese projecten kan soms lastig zijn. Maar door epidemieën is iedereen in het gebied verder gegroeid. De opdrachtgever heeft ons vaak ontmoet om te praten en te praten. Ook gingen ze referentieprojecten bekijken. “

“Maar we zijn nog niet naar Rusland gegaan. We hopen dit voorjaar de nieuwbouw te bezoeken.” Op de vraag of dit Russische project veel meer zou opleveren, antwoordde de architect: “Als dit de maatstaf is voor toekomstige samenwerking, ja, absoluut.”

Voor meer informatie:
Raphael Griezmann
Bogarts architecten en ingenieurs
Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp, NL
Telefoon: +31 (0) 186 651 144
E-mail: [email protected]
Website: www.bogaerds-architecten.nl/en

Artefact
108809, Moskou, Marushkino, brievenbus 11, RU
E-mail: [email protected]
Website: https://artfruit.ru/