mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het COVID-19-vaccin wordt vervangen door de Nederlandse voetbalster Mathiez de Lict

Juventus ‘huidige verdediger en lid van het Nederlands elftal, Mathiez de Lict, veranderde snel zijn lied over de vraag of hij tegen het coronavirus gevaccineerd kon worden.

De Likt deelde zijn opmerkingen zaterdag in een tweet met ESPN NL.

Klik hier voor extra spelbescherming op FOXNEWS.COM

“In mijn recente interview ben ik niet duidelijk over mijn antwoord. Om eventuele twijfels weg te nemen: ik ben volledig voorstander van het Govt-19-vaccin en zal het binnenkort gebruiken,” tweette hij.

Zei hij in het begin ESPN N.L. Hij vindt dat hij “de baas moet zijn over zijn lichaam”.

Zidane Quetz als coach van Madrid na een succesvol seizoen

“Ik ben niet ingeënt, het is niet verplicht”, zei hij tegen de winkel. “Ik vind dat je de baas moet zijn over je eigen lichaam. Besmetting is altijd aanwezig. Ik probeer met zo min mogelijk mensen buiten het Nederlands elftal te communiceren.”

De Lict sloot zijn tweede seizoen af ​​bij de Italiaanse Serie A in Juventus. Hij speelde in 29 wedstrijden en wist in het seizoen een doelpunt te scoren. Toen hij in 2019/20 in 29 wedstrijden speelde, won Juventus de Serie A.

Hij kwam van Ajax, waar hij tussen 2016 en 2019 hielp om de club op de eerste of tweede plaats te eindigen.

Klik hier om de Fox News-app te downloaden

Yu Li zal deel uitmaken van de Nederlandse ploeg voor 2020, dat werd uitgesteld tot juni omdat de wereldwijde epidemie van vorig jaar stopte met spelen. Nederland speelt op 13 juni tegen Oekraïne in de eerste groepsfase.

READ  Stedin, de Nederlandse distributienetbeheerder, kondigt samenwerking aan met Energy Web om de toekomst van vermogensbeheer te verkennen