juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mike Copeland: Dutch Brothers Coffee ter vervanging van Long John Silvers;  Phoenix, kansen in de stad;  Externe economie |  Lokaal bedrijfsnieuws

Mike Copeland: Dutch Brothers Coffee ter vervanging van Long John Silvers; Phoenix, kansen in de stad; Externe economie | Lokaal bedrijfsnieuwsPhoenix Ballroom Resident 401S. De nieuwe eigenaren van het Third St.-gebouw trekken belangstelling van potentiële gebruikers van de ruimte en er zijn nieuwe verbeteringen in de buurt in de buurt.


Foto door Rod Aitelot, bestand Tribune-Herald


Opgericht door broers die zijn opgegroeid op een melkveebedrijf in Oregon, Dutch Brothers Coffee, 901S. Sixth St., is naar Waco gegaan.

Cruise heeft onlangs een Long John Silver-gebouw met de grond gelijk gemaakt en bereidt nu de locatie voor op de locatie van Dutch Brothers, aldus de stad Waco.

Menu-items zoals limonade, Nederlandse frisdrank, chai-thee, Nederlandse cacao, gebak en smoothies gaan verder dan koffie, zegt de website van het bedrijf.

Alle drankjes worden verkocht in bekers met de schaduw van een Hollandse molen. Twee broers van Nederlandse afkomst, Dan en Travis Boersma, begonnen met de verkoop van koffie van de Grand Boss in Oregon en de omliggende Pushkards, en groeiden uiteindelijk uit tot zeven koffie “stands” in zeven staten. Vorig jaar kondigden ze ook uitbreiding aan in Texas en Oklahoma.

Dutch Brothers heeft inmiddels meer dan 400 locaties en noemt zichzelf “het grootste drive-through koffiebedrijf in de private sector”.

Starbucks wordt, zoals velen weten, openbaar verhandeld op de Nastok.

De Nederlandse Broeders hebben nog geen bouwvergunning ontvangen, maar er lopen bouwprojecten op het stadhuis door middel van een evaluatieproces.

It’s Dutch Brothers is een zeer sociaal bewuste organisatie wiens website vol staat met tips om om de een of andere reden geld in te zamelen.

READ  Jacht naar verluidt gebouwd voor Bezos te groot voor Nederlandse brug