juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het afsnijden van F1 werd bekritiseerd omdat het een milieubedreiging was voor de Nederlandse GP

Ian Parks en Evan Gale

Sebastian Vettel heeft gewaarschuwd dat F1 niet genoeg is om milieuproblemen aan te pakken, aangezien de dreiging van een vernietigende opstand dit weekend groot is tijdens de Nederlandse Grand Prix.

De terugkeer van de F1 naar Jantword na 36 jaar stuitte om 11.00 uur op tegenstand van een groep genaamd de Coöperatieve Beweging voor het Milieu. [MOB] Wie sprak zich uit tegen de race die plaatsvindt?

EEN De Nederlandse rechtbank stond deze week aan de kant van de organisatorenEr is echter nog een rapport in behandeling na een onderzoek naar de zaak.

De Holocaust Rebellion plant echter dit weekend een algemeen protest.

Aston Martin-coureur Vettel, die de F1 vaak heeft opgeroepen om zijn milieustrategie te verbeteren, werd gevraagd wat hij zou zeggen in de F1-verdediging als hij de kans zou krijgen om de opstand van Extinction het hoofd te bieden.

“Ik heb ervan gehoord [the protest]”Hij antwoordde:” Ik denk dat het in het algemeen belangrijk is om aandacht te vragen, maar ze doen het, dus ik denk dat het goed is.

“Als je me vraagt ​​wat ik zou zeggen als reactie op wat de F1 doet, denk ik dat er veel dingen zijn die de F1 kan verbeteren, een paar kleine dingen die de F1 onderneemt, wat goed is, maar is het genoeg? Nee is niet genoeg.

“Wat doen wij als gemeente?

“Sommige mensen pakken dit onderwerp beter aan dan anderen, maar als geheel doen we als mensen genoeg? Waarschijnlijk niet.

READ  'Geweldig veelzijdig stuk. Ik gebruik het meerdere keren per week

“Ik denk dat het belangrijk is dat we begrijpen wat er op het spel staat, ‘en als het niet beschikbaar is, is er geen toekomst. Het ziet er erg donker uit, maar aan de positieve kant zijn er veel dingen die we kunnen doen.

“F1 heeft een plek, het praat de juiste dingen en maakt de juiste bewegingen. Zoals ik al zei, er kan meer worden gedaan. De kleine dingen die actie ondernemen zijn goed.”

Kalender “moet op een zinvolle manier gestructureerd zijn”

Onder de veranderingen die zijn aangebracht in het snijspel om milieudoelen te bereiken, staat de kalender hoog op de lijst van viervoudig F1-kampioenen.

“Onze kalender, denk ik, kan op een zinvolle manier worden gestructureerd, zodat we nergens heen en weer reizen”, legde hij uit.

“We hebben races in een soortgelijk gebied – het is niet gepast om een ​​race te houden in een jaar waarin adverteerders niet blij zijn, maar het draagt ​​duidelijk veel bij aan de uitstoot die we maken.”