april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Brothers Coffee is goedgekeurd voor een 24-uurs reis

Concord – De bekende keten opent Dutch Brothers Coffee 24-uurs uurwerk op Concord Na deze week goedkeuring te hebben gekregen van de Stadsplanningscommissie.

Het 8000 vierkante meter grote Kitty Academy Childcare Centre met 850 vierkante meter restaurant zal worden gevestigd op de hoek van Clayton en Bailey Roads, dezelfde plaats waar Taco Bell staat. De ontwikkelaar van het project is 4672 Clayton LLC

Het is de derde locatie van de Dutch Brothers in East Bay, met drive-thru in Brentwood en Oakley. Het bedrijf werd bijna drie decennia geleden opgericht door een paar broers in het zuiden van Oregon en heeft nu vestigingen in de westkust en de zuidelijke staten.

In plaats van gewone koffie biedt Dutch Brothers espressodranken, koude brouwsels en thee, maar ook cafeĆÆnevrije drankjes en desserts.

Bij het unaniem goedkeuren van het project op woensdag, voegde de commissie als voorwaarde toe dat de ontwikkelaar het trottoir van Bailey Road zou verbeteren, dat chauffeurs naar de Dutch Brothers zou brengen. Rijd vanaf het kruispunt.

Een commissaris zei dat voetgangers momenteel meer gebruik maken van de weg dan voertuigen, en de ontwikkelaar stelde voor om de rijstrook te differentiĆ«ren, zodat voetgangers weten dat auto’s snel zullen passeren.

“Dit is een leuke weg”, zei commissaris Craig Misutani. “Het is meer een kruispunt dan een kruispunt.”

Mizutani zei dat joggers het vaak gebruiken om het pad te verlaten dat naar het nabijgelegen Newhall Community Park leidt.

Sommige bewoners van het Vintage Brook Sr.-appartement net ten zuiden van de projectlocatie uitten hun bezorgdheid dat de gemeenschapsbijeenkomst van vorig jaar meer verkeer zou veroorzaken op de 24-uursrit. Maar een technisch rapport dat op de vergadering van woensdag werd gepresenteerd, gaf aan dat er geen significante verkeerstoename zou zijn.

READ  Steun voor dia's van het Nederlandse koningshuis, slechts 56% steunt nog steeds de monarchie

Dutch Brothers weigerde vorige week commentaar te geven op bouwplannen, omdat het zich in de beginfase bevond van de ontwikkeling van een nieuwe drive-thru.