juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halloween in Dutch Wonderland, Hershey’s Park in 2021: dit doen pretparken dit jaar | Amusement

Halloween-evenementen in pretparken zijn terug met nieuwe angsten, trucs en traktaties.

Hershey’s Park in the Dark begint op vrijdag 15 oktober en biedt veel Halloween-evenementen voor bezoekers van alle leeftijden. Het evenement loopt van 22-24 oktober en 29-31 oktober.

Guildman kan enkele van Hershey’s achtbanen in het donker vinden – Guildmonium, Laugh Track, Comet, Lightning Racer en Wild Gate.

Kinderen van 12 jaar en jonger kunnen langs de Trick-or-Treat-lijn met 13 haltes in Hershey’s Park lopen.

Tickets voor 9- tot 61-jarigen kosten $ 54,95; Tickets voor kinderen onder de 9 of boven de 62 kosten $ 52,95. Toegang tot het Halloween-evenement van het park is inclusief openbare tickets.

Voor meer informatie bezoek hersheypark.com.

Op jacht

Hutch Huntings, Dutch Wonderland, vindt plaats binnen zes dagen vanaf zaterdag 16 oktober. Het loopt van 12.00 tot 20.00 uur op zaterdag en zondag tot Halloween.

Gezinnen kunnen thema-attracties, speciale traktaties en het trick-or-treat-parcours van Dutch Wonderland vinden op het studie-eiland van het park.

“We zijn verheugd om dit najaar gasten te verwelkomen in het Kingdom of Kids”, zei algemeen directeur James Balding in een verklaring. “Veel gasten hebben dit seizoen genoten van hun terugkeer naar het park en we weten dat fans van Dutch Wonderland blij zullen zijn.

Eendaagse weekendtickets voor Dutch Wonderland kosten $ 49,99 voor kinderen van 3 tot 59 jaar en $ 39,99 voor 60-plussers. De seizoenspas voor 2022 is inclusief $ 79,99- $ 169,99 per persoon en de toegang tot Happy Holdings van dit jaar.

Voor meer informatie bezoek dutchwonderland.com.