december 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frenkie De Jong knalt tegen het management van Barcelona terwijl de Nederlandse middenvelder zijn toekomst aan de Catalaanse club wijdt ▷ SportsBrief.com

  • Frenkie de Jong is niet van plan om op korte termijn weg te gaan bij Barcelona en wil nog 10 jaar blijven
  • FC Barcelona was wanhopig om De Jong in de zomerse transferperiode aan Manchester United te verkopen
  • De Nederlandse middenvelder De Jong gaf het management van Barcelona de schuld van het lekken van zijn contractgegevens naar de media

De Frenkie de Jong en Barcelona saga gaat verder.

De Jong is momenteel gefocust op internationale verplichtingen met Nederland op het WK, maar nam de tijd om afstand te nemen van een mogelijke overstap naar Manchester United.

Frenkie De Jong heeft het management van Barcelona de schuld gegeven voor het uitlekken van zijn contract naar de media terwijl hij zijn toekomst aan de club beloofde. Afbeelding: David S. Bustamante
Bron: Getty Images

De middenvelder van Barcelona werd tijdens de zomerse transferperiode in verband gebracht met een reünie met Erik ten Hag op Old Trafford, maar verwierp het idee. Barcelona probeert hem nog steeds te verkopen in de transferperiode van januari, met United een keer tegen de eerste optie van de club.

Echter, zoals gemeld door Doelschoot de Jong van dat idee af en wijdde hij zijn toekomst aan de Catalaanse club.

Lees ook

Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong onthult dat de migrerende werknemer van het WK hem brutaal vroeg om naar Liverpool te komen

Opwindende functie: Bekijk het nieuws precies voor jou ➡️ zoek het blok “Aanbevolen voor jou” en geniet ervan!

“Ik ben heel gelukkig in Barcelona. Als ik speel, is het geweldig en qua leven hier is het leven perfect. Ik zie mezelf zo lang mogelijk bij FC Barcelona. Persoonlijk hoop ik nog acht of tien jaar”, zei hij.

De verklaring zal een grote klap zijn voor partijen als United en Liverpool. De ploeg uit Anfield hoopte ook de Nederlander naar Engeland te lokken, met een WK-medewerker die De Jong onlangs smeekte om naar Liverpool te gaan.

READ  Dutch Uncles kondigen nieuw album 'True Entertainment' aan, Titelnummer delen: Luister

Heeft Barcelona zijn contract gelekt?

Hoewel De Jong gelukkig is bij de club, is hij niet bepaald blij met het management. Zoals opgemerkt door Barcelona universeelbeschuldigde de Jong de club van het lekken van zijn contractgegevens naar de media.

“Ik geef de schuld aan de mensen bij de club die wilden dat ik wegging. Ze zijn Barça voor mij omdat ze de club runnen. Op een dag publiceerde een krant de details van mijn contract. Ik heb het niet bekendgemaakt en slechts één andere partij wist ervan, dus het moet de club zijn geweest die het wel deed”, zei hij.

Lees ook

Cristiano Ronaldo legt op briljante wijze uit waarom hij de lucratieve verhuizing naar Saudi-Arabië afwees

Zijn relatie met Xavi

De Jong ging ook in op de vraag of hij zich ooit de clubcoach heeft gevoeld Xavi, wilde hem verkopen. Hij voegde eraan toe dat hij nooit het gevoel had dat Xavi tegen hem was. Hij legde uit dat het moeilijk was voor Xavi omdat hij niet de beslissingen nam, maar de club de financiële beslissingen.

Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong onthult dat de migrerende werknemer van het WK hem brutaal vroeg om naar Liverpool te komen

Waar voetbalt Frenkie de Jong komend seizoen?

Een WK-medewerker hoopt dat het Liverpool FC is, Sport kort eerder gemeld.

Bij het beantwoorden van vragen tijdens een persconferentie werd de Jong gevraagd naar zijn interactie met a Wereld Beker werknemer. De Hollandse ster uitgelegd dat de man hem smeekte om zich bij Liverpool aan te sluiten.

READ  De Nederlandse overheid investeert €60 miljoen in cellulaire landbouw

Bron: SportsBrief.com