juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Enquête Rijksdienst | Nieuwsbericht

Nieuwsbericht | 21-03-2022 | 04:33

Woont, werkt of studeert u buiten Nederland?

Doe mee aan ons onderzoek naar de dienstverlening van de Nederlandse overheid.

De Nederlandse overheid wil de dienstverlening aan Nederlanders en niet-Nederlanders in het buitenland verder verbeteren. Uw ervaring en feedback met betrekking tot deze diensten zijn belangrijk om ons daarbij te helpen.

Overheidsorganisaties werken samen om alle relevante informatie op één plek te bieden, op nederlandwereldwijd.nl. Dit is een centraal platform voor het regelen van uw zaken met de Nederlandse overheid. Hier vindt u informatie over overheidsproducten en -diensten waar u als klant in het buitenland wellicht behoefte aan heeft. Van DigiD’s tot rijbewijzen, van pensioen tot studiefinanciering en van paspoorten tot stembiljetten. Voor deze en meer dingen kun je nu terecht op nederlandwereldwijd.nl. Ook staan ​​de medewerkers van Netherlands Worldwide 24 uur per dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, uw mogelijkheden te verkennen en u waar nodig door te verwijzen naar de juiste organisatie of het juiste kanaal.

Deze maand, maart 2022, voert onderzoeksbureau CHOICE insights + strategy een nieuw onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Enquêtevragen richten zich vooral op uw recente ervaringen met Nederlandse overheidsdiensten en uw algemene kijk op deze diensten. Het onderzoek gaat ook in op de gevolgen van de coronacrisis voor de dienstverlening van de overheid. De resultaten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de Nederlandse overheidsdiensten, waaronder Netherlands Worldwide, zo goed mogelijk aansluiten bij wat u nodig heeft en wilt.

We moedigen u aan om deel te nemen aan dit onderzoek. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is beschikbaar tot 31 maart 2022. U kunt de enquête openen door naar: https://surveys.thechoice.nl/s3/dpc2145-k1

READ  Mijn Le Creuset verslaat alle andere Nederlandse ovens die ik heb geprobeerd en is nu $ 150 korting