January 19, 2021

Elon Mask, Tesla Alien Technology, Tesla’s unieke bedrijfsmodel – Best Clean Technica Stories in 2020

Belangrijke opmerking maar niet de belangrijkste, dit moet je niet lezen: Elon Musk is niet echt een drager Schone Technica Model Y-shirt onthult evenement. Foto door Sunan Bose, Schone Technica.

2020 voelt misschien alsof er een tumor is gegroeid, maar we zitten echt in een nieuw jaar. Dat betekent dat het tijd is om terug te blikken en stil te staan ​​bij de grote verhalen van 2020. Nou, groot cleantech Verhalen … vriendelijk. Toegegeven, Schone Technica In 2020 werd het iets verder uitgebreid dan Kleintech, wat tot uiting kwam in enkele van de top 20 artikelen van 2020. Houd een scroll naar beneden om ze allemaal te zien.

Naast de eerste 20 verhalen van 2020 staan ​​onder die lijst de eerste 20 verhalen van december en de eerste 20 verhalen van de afgelopen week. Genieten!

Harley-Davidson Iron-e

Figuur met dank aan Harley-Davidson Motor Company.

Heb jij een tip voor CleanTechnica, wil je adverteren of wil je een gast aanbevelen voor onze CleanTech Talk podcast? Neem hier contact met ons op.

Over de auteur

Zachary Shahan helpt woord voor woord de gemeenschap te helpen. Hij brengt hier het grootste deel van zijn tijd door Schone Technica De directeur, hoofdredacteur en CEO. Zach is een wereldwijd erkende expert op het gebied van elektrische voertuigen, zonne-energie en energiebesparing. Hij heeft over Clientech gepresenteerd op conferenties in India, Verenigde Arabische Emiraten, Oekraïne, Polen, Duitsland, Nederland, USA, Canada en Curaçao. Zach heeft langetermijninvesteringen in NIO [NIO], Tesla [TSLA], En Xpeng [XPEV]. Maar hij bood geen beleggingsadvies (expliciet of impliciet).

READ  Kerst, Nederlandse vergrendeling: Duitsland wil ingeënt worden met het COVID-19 bulletin