april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ellen DeGeneres verkoopt huis in Kaapse stijl met door Tom Kundik ontworpen schuur voor $ 55 miljoen

Het lijkt erop dat Ellen DeGeneres geen geluk heeft met het opschudden van de vastgoedmicrobe. Binnen twee maanden na het kopen van een huis in Beverly Hills, verkochten cabaretier en vrouw Portia de Rossi een van hun eigendommen in Montecito en kochten twee nieuwe huizen in het gebied. Vies Rapporten. Het pand in Montecito dat ze hebben bevrijd, is het duurste huis in hun portefeuille – ze kochten het een jaar geleden voor $ 49 miljoen en verkopen het nu voor $ 55 miljoen.

De paleistuin omvat vier hectare grond, een hoofdgebouw van 9000 vierkante meter, een gastenverblijf, een vrijstaande garage, een schuur en een schuur ontworpen door de beroemde architect Tom Kundik, voor in totaal vijf gebouwen verspreid over het terrein. Voorbij de binnenruimte is een grote vijver met vissen, biologische moestuinen, parkeergelegenheid voor meer dan 30 auto’s en een overloopzwembad dat toezicht houdt op het resterende eigendom. De verkoop van het huis in Kaap-Nederlandse stijl markeert de op één na duurste woningdeal in Santa Barbara County.

Zoek AD PRO

De ultieme bron voor designprofessionals, aangeboden door de auteurs van Architectuuroverzicht

Pijl

Wat betreft hun twee nieuwe locaties, een ervan bevindt zich direct aan de overkant van Rancho San Leandro, een eigendom in Adobe-stijl dat het paar in 2018 heeft verkocht en eerder dit jaar opnieuw heeft gekocht. DeGeneres en de Rossi kochten nieuwe aanwinsten van de markt, dus er zijn geen foto’s beschikbaar, maar het huis waarvoor ze $ 12 miljoen betaalden, zou een mix zijn van mediterrane en Spaanse stijlen. Hun tweede recente overname van Montecito was $ 3 miljoen waard, een koopje in vergelijking met hun andere activa en relatief klein met twee slaapkamers en twee badkamers.

READ  Storing Hamilton tast vertrouwen Nederlandse GB aan - Mercedes