juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell over het verschil dat Triple H gaat maken

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell sprak onlangs over de grootste veranderingen die in WWE zouden kunnen gebeuren met Triple H als hoofd creatief.

Op 23 juli kondigde Vince McMahon aan dat hij met pensioen ging bij WWE nadat hij jarenlang de baas van het bedrijf was geweest. De promotie heeft een officiële verklaring uitgegeven waarin wordt aangekondigd dat Triple H is hersteld als de EVP van Talent Relations. Sean Ross Sapp van vechtlustig bevestigde ook dat Hunter het creatieve team zou leiden.

In de laatste aflevering van de Echte hielwarmte podcast, zei Mantell dat hij blij was dat The Game aan het hoofd stond van creatieve diensten. De worstelveteraan zei dat The Game ontvankelijker zou zijn voor nieuwe ideeën en rollen binnen het creatieve team zou toewijzen aan mensen met daadwerkelijke ervaring.

Dit is wat Mantell te zeggen had:

“Dit is de manier waarop het bedrijf vroeger werkte. Als een territorium instortte, zou je de boeker veranderen. Elk bedrijf werkt zo. Ik denk dat door hem er weer in te plaatsen, veel dingen ten goede zullen veranderen, ” hij zei. “Ik denk dat Triple H een nieuwe dynamiek op tafel zou brengen. Ik denk dat mensen niet zo bang zullen zijn om een ​​idee aan hem te pitchen. Ik denk dat hij een groot, groot verschil zal maken. En ik vind het leuk dat hij echte mensen met worstelervaring op creativiteit.” (Van 14:35 -15:44)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

youtube-cover

Triple H oogstte veel lof na SummerSlam 2022

Het WWE-universum heeft The Cerebral Assassin gecrediteerd voor zijn fantastische werk met SummerSlam dit jaar.

READ  Nederlands elftal opent WK niet meer; Knutselen is "opmerkelijk" zegt Van Gaal

De show werd gekenmerkt door een aantal geweldige wedstrijden, waaronder Logan Paul’s singlesdebuut voor het bedrijf. De nacht was ook getuige van een aantal enorme opbrengsten van Bayley, Dakota Kai, Iyo Sky en Edge. Het evenement werd afgesloten met een chaotisch hoofdevenement waarin Reigns opkwam als de Last Man Standing.

Fans gingen naar Twitter om The Game te prijzen voor het samenstellen van de show.

Wat vond je van het evenement? Denk je dat WWE beter af is met The Game als creatief hoofd? Geluid uit in de reacties hieronder.


Als je citaten uit het artikel gebruikt, vermeld dan Tru Heel Heat Wrestling en geef een H/T aan Sportskeeda voor de transcriptie.


Werd een voormalig WWE-kampioen overwogen voor de dag des oordeels? Luister naar ons exclusieve interview hier