april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Wonderland en Cartoon Network Hotel huren voor komend seizoen

LANCASTER, pa. (WHTM) – Dutch Wonderland en het Cartoon Network Hotel bereiden zich voor op een druk voorjaarsseizoen met een wervingscampagne in februari om 500 medewerkers te helpen vinden.

Dutch Wonderland, bekend als het Kingdom for Kids, is op zoek naar parttime en fulltime werknemers voor alle functies, inclusief ritten, foodservice, beveiliging, EMT’s, huishouden en meer met tarieven tot $ 12,50 per uur. Voordelen zijn onder meer gratis tickets en evenementen voor teamleden.

“Dutch Wonderland maakt zich op voor het langste seizoen sinds 2019 en we zijn momenteel op zoek naar teamleden die klaar staan ​​om van 2022 ons beste jaar ooit te maken”, zegt General Manager James Paulding. “Beide eigendommen bieden teamleden meer dan ooit tevoren, waaronder geweldige lonen en unieke voordelen, zoals kortingen in het park en in het hotel.”

Het zusterhotel, het Cartoon Network Hotel, is ook op zoek naar onmiddellijke medewerkers voor maximaal $ 16 per uur. Ze bieden functies aan in bedienen, koken, badmeesters, huishouding en meer.

Ontvang dagelijks nieuws, weer en breaking news-waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox! Meld u hier aan voor de abc27-nieuwsbrieven

Ze organiseren medio februari een beurs, maar moedigen potentiële werknemers aan om online te solliciteren, wat nu beschikbaar is. U kunt meer zien op de Nederlands Wonderland en Cartoon Network Hotel websites.

READ  Nederlandse consumenten zijn voorzichtig optimistisch