juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell vergelijkt WWE’s Maximum Male Models met Goldust

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell sprak onlangs over Max Dupri’s Maximum Male Models en vergeleek ze met Goldust.

Max Dupri kwam gisteravond naar de ring op SmackDown om de nieuwste klanten voor Maximum Male Models te introduceren – ma.cé en mån.sôör. De twee modellen liepen naar de oprit en poseerden voor foto’s.

Sprekend over de nieuwste editie van Sportskeeda Wrestling van Smack Talk, zei Mantell dat de supersterren toegewijd moesten zijn aan hun gimmick. Hij herinnerde zich hoe Goldust zijn personage haatte toen hij het idee voor het eerst presenteerde. De worstelveteraan legde uit hoe Dustin besloot om het personage te ontwikkelen en hard werkte om het over te krijgen met fans.

“Laten we teruggaan naar Goldust. Hij haatte die gimmick toen hij hem voor het eerst kreeg. Hij vertelde het me. Hij zei: ‘Ik haatte het.’ Hij zei: ‘F*** it. Ik ga dit doen.’ En hij zette zich ervoor in, en toen was het voorbij. Maar hij was het type man, worstelaar of werker die wist wat hij moest doen en hoe hij het voor elkaar moest krijgen, en dat deed hij ook. Maar je moet je ervoor inzetten.” (Van 11:35 – 12:05)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

youtube-cover

Bekijk de volledige resultaten en hoogtepunten van SmackDown hier.


Het was een veelbewogen aflevering van WWE SmackDown

De volle zaal in het Footprint Center in Phoenix, Arizona werd getrakteerd op een veelbewogen aflevering van WWE SmackDown. De show begon met een Good Old Fashioned Battle Royal tussen verschillende RAW- en SmackDown-supersterren.

READ  Lagos heeft een overeenkomst gesloten met een Nederlands bedrijf om elektriciteit uit afval te produceren

Happy Corbin stal de overwinning nadat hij Drew McIntyre en Sheamus had uitgeschakeld. Het team van Alexa Bliss, Liv Morgan en Asuka versloeg Raquel Rodriguez, Lacey Evans en Shotzi in tag team-actie. Na de wedstrijd verblindde Becky de keizerin van morgen. Madcap Moss kwalificeerde zich ook voor de Money in the Bank-wedstrijd na het verslaan van Happy Corbin, Ezekiel en The Miz in een fatale four-way match.

De show is mooi opgezet voor het premium live-evenement vanavond. Het zal interessant zijn om te zien welke titels bij Money in the Bank van eigenaar veranderen en welke supersterren Vegas met de koffer uitlopen.


Vermeld bij het gebruik van de citaten uit dit artikel Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Ontdek de echte reden waarom Sting naar WWE kwam om zijn debuutwedstrijd goed te verliezen hier.